19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Večeras počinje sedmo izdanje Mtel City Groove festivala

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Večeras počinje sedmo izdanje Mtel City Groove festivala

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Večeras počinje sedmo izdanje Mtel City Groove festivala, očekujemo vas na sportskim terenima Bemax arene, navode organizatori festivala.

"Večeras je besplatan ulaz, Svi koji žele i mogu da prošetaju, pozivmo da posjete Festival. Sinoć smo baš mjerili – tri stepena je hladnije nego u centru grada. Pa ako nije dovoljan motiv žurka koju pravimo, onda neka bude ta dobra temperatura" kazao je Dragan Bulajić, direktor Fesitvala.

Večeras je tu Kiril Džajkovski, upravo je stigao i rekao da je pripremio najbolji miks za najluđu žurku večeras. I Edo Maajka stiže, tako da će, kako kaže, biti kompletni.

"Sljedeća noć koja je, po našim anketama, predviđena za mlađu ciljnu grupu, biće Nela, Anđelina, Sara Jo i Senidah. Treća noć je za ljubitelje pravog, dobrog i inostranog zvuka, i biće Kosheen, Gabirijela Ćilmi, Artan Lili i sastav Toć. Ulaznice za drugo i treće veče možete kupiti na biletarnici Bemax arene, u abovima Munchen i u poslovnicama Mtela. Očekujemo veliki broj ljudi i nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobar provod. Sve još jednom pozivam – nećete se pokajati", poručuje Bulajić .

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR