9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Najsmjeliji autfit Kejt Midlton  kojim odaje počast princezi Dajani

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Comments 0

Najsmjeliji autfit Kejt Midlton kojim odaje počast princezi Dajani

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kejt Midlton zna da moda može poslati važnu poruku i to vješto demostrira kad god joj se ukaže prilika. Tako je bilo i ovoga puta na dodjeli nagrada Earthshot u Bostonu, gdje je sve prisutne iznenadila svojim, do sada najupečatljivim, stajlingom.

Princeza od Velsa ponijela je elegantnu kivizelenu haljinu brenda Solace London, koju nije kupila već iznajmila od britanske modne kompanije Hurr. Na taj način, ona je podržala održiviji i pristupačniji način oblačenja, što je svakako vrlo lijep i pohvalan primjer.

Osim toga, zelena boja takođe nije bila slučajan izbor, budući da se upravo ona najviše povezuje sa zemljom, prirodom i pitanjima životne sredine.

No, to nije sve, jer je Kejt ovu divnu haljinu stilizovala smaragdnom dijamantskom ogrlicom koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Ona je, naime, nedavno odlučila da nosi komade koji su pripadali njenoj pokojnoj svekrvi, koja je ujedno bila i posljednja osoba koja je nosila titulu princeze od Velsa. Dok se Kejt navikava na tu ulogu, ona je ovim gestom ujedno i odala počast najomiljenijoj britanskoj princezi ikada.

Stariji članovi kraljevske porodice često se oblače vrlo konvencionalno i ne upuštaju se u modne rizike, no Kejt je svjesna svog modnog uticaja na širu javnost, budući da sve što ona ponese brzinom svjetlosti bude rasprodato.

Ovim njenim modnim izborom, ne samo da će pomenuta modna kompanija za iznajmljivanje odjeće privući veliku pažnju ljudi, već bi Kejt mogla i podstaći kupce širom svijeta da razmotre svoje potrošačke navike i razmisle o smanjenju kupovine odjeće.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR