11 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Modne greške zbog kojih i najskuplja kombinacija izgleda jeftino

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Modne greške zbog kojih i najskuplja kombinacija izgleda jeftino

Izvor: zadovoljna.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Stilisti često ističu kako za dobar stil nije dovoljno nabaciti na sebe najskuplju odjeću. Naprotiv, pravilo „manje je više“ još uvijek vlada modnom scenom, a pojedine žene i dalje nesvjesno prave greške zbog kojih kombinacije koje nose ne izgledaju dobro. Evo koje su.

Pokazujete previše kože

Seksi stajling ne mora uvek da uključuje otkrivanje previše kože. Pravilo koje savjetuju profesionalni stilisti je da se pokaže samo jedan dio tijela.

Na primjer, ako otkrivate grudi, onda vam noge moraju biti pokrivene. A ako želite da nosite mini haljinu ili suknju i pokažete svoje noge, gornji dio mora biti pokriven.

Imate previše logotipa na odjeći

Mali logo na odjeći je okej. Međutim, dizajnerski logotipi od glave do pete učiniće da vaša odjeća izgleda manje uglađeno i previše upadljivo.

Umjesto da nosite Guči hulahopke, Šanel minđuše i YSL torbu u jednoj kombinaciji, jednostavno izaberite jedan dizajnerski predmet sa logoom.

Cio autfit u jarkim bojama

Zabavno je igrati se bojama, posebno tokom proljeća i ljeta. Međutim, uključivanje previše jarkih nijansi koje se međusobno ne dopunjuju može biti jedan od načina na koji ćete učiniti da vaša odejća izgleda jeftino. Za promjenu, isprobajte monohromatske kombinacije.

Donji veš vam se ocrtava

Jedan od najlakših načina da učinite da vaša odjeća izgleda jeftino jeste da nosite donji veš koji se ocrtava na odjeći.
Ako odlučite da nosite usku majicu, uzmite grudnjak koji se neće ocrtavati. Isto važi i za gaćice, ako nosite uske haljine ili pantalone, birajte veš čije se ivice neće ocrtavati.

Nosite izgužvanu odjeću

Iako se podrazumijeva da ne izlazite iz kuće u pogužvanoj odjeći, neke žene ovoga se ne pridržavaju. Ali ako želite da izgledate sofisticirano i elegantno, ne možete da nosite pogužvanu odjeću i zato prije sljedećeg izlaska iz kuće ispeglajte kombinaciju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR