15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Patološka ljubomora: Žena kupila detektor laži za muža kako bi ga provjeravala

Izvor: screenshot/twitter

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Patološka ljubomora: Žena kupila detektor laži za muža kako bi ga provjeravala

Izvor: RADIO SARAJEVO

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Stiv Vud i Debi Vud iz Lestera u braku su od 2014. Debi, koja je upoznala Stiva preko prijatelja 2011. zabranjuje čovjeku da gleda televiziju i žene po časopisima.

Ovaj neobični par pojavio se prvi put u javnosti kada je gospođi Wud dijagnostikovan sindrom patološke ljubomore. Rijedak psihijatrijski problem dovodi do pogrešnih optužbi partnera i sumnjanje u njihovu vjernost bez ikakvih dokaza niti povoda. Debi je objasnila kako je u potpunosti svjesna ovog problema, ali jednostavno se ne može kontrolisati.

Iako joj je muž vjeran, gospođa Vud ne može se natjerati da vjeruje svom suprugu, naročito kada pogleda drugu ženu na ulicu.
"Smatram da je on predivan, ali to nije problem, jer je ono što mene muči misao da li mu mogu vjerovati da neće gledati druge žene kada je vani sam.

Ne želim da pomisli kako su one lijepe i zgodne. Ukoliko ste u vezi i sretni ste s vašim partnerom, vaše oči bi trebale bitu samo na toj osobi", kazala je 'najljubomornija žena na svijetu'.

Kako bi mu onemogućila pristup eksplicitnim fotografijama žena, ona je postavila filtere za djecu na njegov laptop i telefon, zabranjujući mu istovremeno gledanje televizijskih emisija koje uključuju žene.

Debi priznaje da je kupila detektor laži putem interneta kako bi potvrdila da li su oči njenog muža uprte samo u nju, prenosi Net.hr.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR