15 °

max 23 ° / min 15 °

Nedjelja

24.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

25.09.

23° / 16°

Utorak

26.09.

28° / 17°

Srijeda

27.09.

27° / 17°

Četvrtak

28.09.

27° / 16°

Petak

29.09.

27° / 16°

Subota

30.09.

28° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pet horoskopskih znakova koji najviše pate od stresa

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Pet horoskopskih znakova koji najviše pate od stresa

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

U današnjem svijetu, stres je postao neizbežan dio svakodnevice. Dok neki ljudi uspevijaju pronaći način kako se nositi s pritiscima, drugima je teže pronaći balans i unutrašnji mir.

Iako ličnost i kapacitet za suočavanje sa stresom zavise od mnogih faktora, neki horoskopski znakovi su skloniji stresu od ostalih.

Ovan

Ovnovi su po prirodi vrlo strastveni i energični, što može dovesti do mentalne i fizičke iscrpljenosti. Često se upuštaju u više aktivnosti odjednom i žele biti prvi u svemu. Ta potreba za stalnim dokazivanjem može biti izrazito stresna.

Djevica

Djevice su perfekcionisti i često se opterećuju detaljima. Brinu se o svemu i žele da sve bude savršeno, zbog čega se mogu osjećati preplavljeno. Isto tako, zbog pretjeranog analiziranja svake sitnice znaju biti previše zabrinute.

Škorpija

Iako su Škorpije poznate po svojoj snažnoj volji, takođe su vrlo osjetljive. Sklone su introspekciji i često se suočavaju s unutrašnjim borbama, što može dovesti do stresa.

Rak

Rakovi su emotivci i često osjećaju stres kad su suočeni s promjenama ili kad se osjećaju nesigurno. Potrebna im je stabilnost i rutina, a kad se one naruše, njihove emocije mogu postati izvor stresa.

Jarac

Jarci su ambiciozni i često si postavljaju visoke kriterijume. Ta opsjednutost uspehom može ih dovesti do zabrinutosti jer se osjećaju kao da ne rade dovoljno, što im stvara stres.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR