19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovi znakovi mogli bi se obogatiti, evo i kako

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ovi znakovi mogli bi se obogatiti, evo i kako

Izvor: B92

Autor: Antena M

  • Viber

Prema astrološkim prognozama, do kraja zime osobe rođene u znaku Bika, Djevice, Škorpije i Jarca bi mogli da se nađu na pragu značajnog povećanja novca na svojim bankovnim računima!

Kako će se to dogoditi? Evo detaljnijeg uvida.

Bik

Bikovi, poznati po svojoj upornosti i praktičnosti, mogli bi svoje finansijsko blagostanje pronaći kroz pametne investicije u nekretnine. Njihova prirodna sklonost prema stabilnosti i sigurnosti vodi ih ka odlukama koje su ne samo promišljene, već i izuzetno profitabilne. Nekretnina kupljena na pravom mjestu u pravo vrijeme mogla bi do kraja zime da doživi neočekivani porast vrijednosti, pretvarajući Bikove u nove milijardere!

Djevica

Djevice, uvijek pažljive i metodične, pronaći će svoje bogatstvo u području startapova. Njihova sposobnost da prepoznaju potencijal u ranim fazama razvoja projekta dovešće ih do ulaganja u start ap koji će doživjeti eksplozivan rast.

Njihova logistička priroda i pažnja prema detaljima ključni su u odabiru pravog projekta u pravo vrijeme, što će rezultirati značajnim finansijskim dobitkom.

Škorpija

Škorpije, čije su strast i intuicija uvijek vodile njihove odluke, mogli bi da se obogate kroz trgovanje dionicama ili kriptovalutama.

Njihov oštar instinkt za pravi trenutak za ulazak i izlazak sa tržišta omogućiće im ostvarivanje značajnih dobitaka.

Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na tržišne trendove i slijede svoju intuiciju koja će ih voditi do pravih investicija u pravo vrijeme.

Jarac

Kao glavni simboli znaka su ambicioznost i disciplina, mogu da očekuju finansijski dobitak kroz dugoročne investicije ili napredovanje na korporativnoj "ljestvici". 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR