15 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u

Autor: Antena M

  • Viber

I ove nedjelje na repertoaru podgoričkog bioskopa novi filmovi.

Antena M i Cineplexx poklonili su karte za dva čitaoca. 

Pogledajte trejlere

JORGOVANI

- Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske?

Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.


Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama.

Oslijepljeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina i Igor, susreću se jedne večeri na dodjeli nagrada za najbolju domaću seriju godine.

Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika…


DINA: DRUGI DIO

- Drugi dio ikoničnog filmskog spektakla "Dina", nagrađivanog filmskog reditelja Denisa Vilneuva. Glavne uloge igraju najveća holivudska glumica mlađe generacije Zendaja i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timoti Šalame.

Ovo je drugi dio spektakla "Dina", koji je oduševio gledaoce i kritiku 2021. godine, osvojivši čak šest nagrada Oscar. "Dina: Drugi dio" nastavlja priču iz prethodnog filma, unapređujući grandioznost i pružajući potpuno novo iskustvo publici sa još spektakularnijim vizurama i velikim akcionim sekvencama, uvođenjem novih likova, većih avantura i istinske emotivne ljubavne priče.

UDAR SREĆE

Jubilarni, pedeseti film francuskog reditelja Vudija Alena.

Posebnost Alenovog novog filma Udar sreće, u odnosu na njegova predhodna ostvarenja je u tome što je ovo prvi film u karijeri koji je u potpunosti snimljen na francuskom jeziku. Film stiže na repertoar bioskopa Cineplexx nakon svjetske premijere na filmskom festivalu u Veneciji.

Kao mješavinu žanrova, romantični triler s elementima komedije vrti se oko pojma sreće i važne uloge koju ona ima u ljudskim životima. "Udar sreće" je moderna priča o romansi, strasti i nasilju.

Fani i Žan na prvi pogled čine se idealnim bračnim parom: oboje su ostvarili profesionalne karijere, žive u predivnom stanu u elitnom kvartu Pariza te su, čini se, još uvijek zaljubljeni kao i na početku svoje veze.

Međutim, nakon što se Fani igrom slučaja sretne s Alanom, svojim bivšim kolegom iz srednje škole, on je doslovno obora s nogu. Ubrzo počinju sve česšće da se viđaju i da se sve više zbližavaju.

CINEPLEXX SPECIJAL

 Svake prve nedjelje u mjesecu pet izabranih filmova u okviru akcije Cineplexx Specijal, se prikazuje po specijalnoj cijeni ulaznice od 2,50€. U nedjelju, 3. marta, u okviru ove akcije posjetioci mogu pogledati sljedeće filmove: Živi i zdravi, Madam Web, Pčelar, Vonka u originalnoj verziji i animirani film Kuce u operi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR