18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universal Capital Banka lansirala prvu metalnu karticu u Crnoj Gori - moć koja se prepoznaje!

Mozaik

Comments 0

Universal Capital Banka lansirala prvu metalnu karticu u Crnoj Gori - moć koja se prepoznaje!

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

“Pripremite se za novu dimenziju bankarstva” sa ponosom poručuju iz Universal Capital Banke lansiranjem prve Visa Platinum Business metalne kartice.

Universal Capital Banka ponovo donosi inovacije i svjetske trendove na crnogorsko tržište. Radi se o apsolutnoj novini u bankarskom sektoru Crne Gore- prva platna kartica izrađena od metala!

Prateći svjetske trendove u kartičarstvu, Universal Capital Banka je u saradnji sa kompanijom Visa, globalnim liderom u oblasti digitalnih plaćanja, plasirala Visa Platinum Business metalnu kartice prvu i jedinstvenu na tržištu Crne Gore. Ovu platnu karticu, pored izuzetno luksuznog i inovativnog dizajna, odlikuju i ekskluzivni benefiti dostupni isključivo njenim korisnicima.

Riječ je o kartici koja nudi prestižnu Visa Concierge uslugu, te koja pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga.

Ova kartica ne samo da predstavlja simbol prestiža, već pruža klijentima eskluzivnost i sigurnost, sa posebnim naglaskom na premium usluge i benefite kao što su besplatan neograničen pristup Lounge Key poslovnim salonima za korisnika kartice i gosta, pristup na više od 1200 business Lounge Key salona na aerodromima u više od 450 gradova širom svijeta, povraćaj sredstava (cashback) za Booking.com rezervacije, putno osiguranje i još mnogo drugih.

Visa Platinum Business metalna kartica, kao prva metalna kartica na tržištu, postavlja nove standarde u sferi poslovnog bankarstva.

“Uvijek se trudimo da pratimo potrebe i očekivanja naših klijenata i u skladu sa tim razvijamo ponudu koja će u potpunosti biti prilagođena njihovim zahtjevima.Ova kartica je upravo simbol naše posvećenosti ličnom pristupu klijentima, sigurnosti, ali i prvoklasnom servisu za kliente čiji životni stil zahtijeva personalizovanu uslugu i pogodnosti najvišeg nivoa. Lansiranjem ove kartice, jos jednom potvrdujemo ulogu pokretača modernizacije i inovacija u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snaznoj afirmaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju.

Uvjeren sam da ce Visa Platinum Business metalne kartice zadovoljiti potrebe klijenata banke, ali i privući nove klijente koji će uživati u premium usluzi Universal Capital Banke.

Ponosni smo što smo posle dosta uloženog truda i rada uspeli da prvi na domaćem tržištu razvijemo proizvod koji spaja u sebi najbolje iz Universal Capital Banke i kartičnog brenda Visa, a ujedno i predstavlja jasnu viziji imidza Universal Capital Banke.

Sa sigurnošću mogu istaći da će i dalji put Banke biti usmjeren ka razvoju i implementaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju ali i afirmaciji odgovornog društvenog poslovanja o čemu svjedoči činjenica da će dio članarine svake izdate metalne kartice Banka donirati u humanitarne svrhe", poručio je Miloš Pavlović Predsjednik Upravnog odbora Universal Capital Banke.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR