18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stiže snažno pomračenje Sunca i promijeniće mnoge živote

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Stiže snažno pomračenje Sunca i promijeniće mnoge živote

Izvor: Atma

Autor: Antena M

  • Viber

Promjena je u vazduhu i čini se da niko ne može da je izbjegne, kažu astrolozi. Radi se o tome da će 8. aprila doći do snažnog pomračenja Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna koji je zaslužan za hrabar početak i razvoj neke situacije. Ovim znakom vlada vatrena stihija, a zadužen je za brzi razvoj događaja, kada budućnost doslovno uleti u kuću ili u život – nemoguće ju je sakriti.

Svako pomračenje ima svoj stepen – mjesto u horoskopu na kojem se Sunce nalazi u trenutku događaja. Energetski, ovo je najvažniji dio neba, jer je obdaren ogromnim potencijalom – svaka planeta koja tada stoji na ovoj tački doslovno ponovno živi pomračenje i rađa nove situacije.

Da biste izračunali kada će se zaista dogoditi najvažniji događaji koji će započeti 8. aprila, možete zabilježiti stepen Sunca – ono će biti na 18 stepeni Ovna. A dispozitor pomračenja, Mars, ući će u ovaj stepen tek do 25. maja, što obećava najsnažnije događaje na ovaj datum.

Upravo 25. maja Mars će primiti i umnožiti potencijal događaja koji se formira 8. aprila. Zato ne brinite ako se neke situacije koje pokrenete u aprilu sporo ostvaruju.

Neka Mars dođe do izražaja jer će se 25. maja osim njega na nebu formirati i pun Mjesec u Strijelcu koji će donijeti snažnu energiju iskoraka i ličnih postignuća na nekom super uspješnom pitanju.

Šta god da se dogodi do 25. maja, volja je sudbine da vam poboljša život!

Situacija može biti povezana s probojem u finansijama, poboljšanjem u karijeri ili nekom vrstom međunarodnog ili obrazovnog postignuća. Vjerovatno do ovog trenutka možete osjetiti snagu da probijete zid u nečemu što dugo nije uspjevalo ili je odlagano.

Za mnoge ljude događaji od 25. maja mogu postati pravi cunami na ljubavnom planu – upravo 25. maja Venera će ući u trigon s Plutonom, što može donijeti susret s osobom za koju ćete biti zainteresovani.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR