18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Da li ćete lako zaraditi novac? Druga astrološka kuća krije odgovor na ovo pitanje

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Da li ćete lako zaraditi novac? Druga astrološka kuća krije odgovor na ovo pitanje

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Druga astrološka kuća, analogna zodijačkom znaku Bika, govori o našem ličnom osećaju vrijednosti, novčanom prosperitetu, dobicima ili gubicima. Pokazuje ono što volimo, sve ono što se nalazi u našem vlasništvu, ono što posjedujemo...

Simbolizuje naš posao, novac koji zarađujemo svojim radom, način na koji dolazimo do novca, pokazuje da li se novac zadržava kod nas ili ga lako trošimo. A to se vidi preko simbolike i aspekata planeta u drugoj kući, odnosno, planeta koje njom upravljaju. Tako je, na primjer, za Ovna, kuća novca u Biku, pa gledamo gde je Venera i kakve aspekte pravi, za Bika u Blizancima, kada se prati pozicija Merkura, a za Blizance u Raku, zbog čega su važni aspekti Meseca u ličnom horoskopu, dok je za Lava, važno gde se nalazi njegov natalni Merkur....

OVAN - Sposobni ste da zaradite a ne žalite ni da potrošite. Ipak, ne umijete da rukujete novcem, on je samo način da dođete do onog što želite. Ne pristajete da radite nešto samo zbog zarade, jer vam je važno da se bavite poslom koji volite.

BIK - Do novca dolazite polako ali sigurno, baveći se umjetnošću, modom, filmom, kulinarstvom, medijima. Niste ljubitelj rizika i umete da baratate sa novcem, koji vam daje sigurnost i mogućnost uživanja u luksuzu. Ulažete u nekretnine i antikvitete.

BLIZANCI - Radite uglavnom ono što volite, pa možete dosta da zaradite preko sporta, umjetnosti, novinarstva, trgovine, mode, pisanja. Ne zanima vas čak ni velika plata ako je posao dosadan, pre ćete raditi dva do tri posla. Uživate da trošite.

RAK - Novac vam je veoma važan, ali ne umijete da rukujete s njim. Vaša okolina često smatra da sve što ste stekli niste sami zaradili, već osigurali preko braka ili nasljedstva. Novac stičete preko poslova u umetnosti, hotelijerstvu, ugostiteljstvu.

LAV - Volite luksuz i novac vam služi da sebi omogućite sve što želite, kao i da obradujete one koje volite. Ne umijete da štedite, a ipak često steknete pravo bogatstvo, preko estrade, diplomatije, umetnosti, naročito filma, sporta, mode.

DJEVICA - Novac vam nije najvažnija stvar u životu, ali vam pruža sigurnost. Umete da upravljate finansijama a i da štedite. Ne volite status "frilensera", mada vam je bitno da se bavite onim što volite, marketingom, medijima, dizajnom, arhitekturom.

VAGA - Možete dosta da zaradite, često i preko paralelnih, kreativnih poslova i zanimanja u okviru pravosuđa i finansija. Da biste došli do zarade, radićete i poslove koji vam nisu omiljeni. Trošite na odeću, estetske tretmane, parfeme, putovanja.

ŠKORPIJA - Uživate u sticanju i trošenju novca, bilo da se bavite umjetnošću, medicinom ili bankarstvom. Loša finansijska situacija može i bukvalno da vas baci u depresiju. Niste skloni impulsivnoj kupovini, a rado ulažete u umetničke predmete.

STRIELAC - Važno vam je da radite posao koji volite i koji vam omogućava da dosta putujete, pa možete dosta da zaradite preko turizma i marketinga. Nikada niste bez novca i uvijek se snađete da ga imate. Spremni ste da rizikujete, nije vam važan stalni izvor prihoda.

JARAC - Dosta zarađujete napornim radom, drugi način ni ne priznajete, mada kao alhemičar umijete da pravite novac, a često dobijate i u igrama na sreću. Volite da poklanjate, ali i da štedite. Lako se prilagođavate skromnijim uslovima života, kada je to potrebno.

VODOLIJA - Volite poslove bez fiksnog radnog vremena, ali da da budete svoj gazda. Nepraktični ste u baratanju s novcem. Trošite na putovanja, a novcem "kupujete" i svoju slobodu. Možete dosta da zaradite preko umjetnosti, medija, trgovine, muzike, informatike.

RIBE - Vješto upravljate finansijama, ali ne možete da radite nešto što ne volite. Do novca često dolazite preko nasljedstva ili braka, mada ste sposobni da i sami zaradite. Odgovaraju vam poslovi koji vam omogućavaju kontakt sa mnogo ljudi i putovanja. Kad vam se nešto dopadne, kupujete bez mnogo razmišljanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR