17 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri horoskopska znaka koja se najčešće razvode

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Tri horoskopska znaka koja se najčešće razvode

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Horoskopski znaci koji uvek jasno kažu da ne žele da trpe, te brak raskidaju onda kada je vrijeme:

Ovan

Hrabri i avanturistički nastrojeni, Ovnovi su poznati po svom nezavisnom duhu i snažnoj volji. Međutim, upravo ove osobine ponekad mogu dovesti do problema u njihovim odnosima, uključujući i brak.

Ovan može biti impulsivan i traži stalno uzbuđenje i stimulaciju. Ovo u početku može biti privlačno, ali takođe može otežati ispunjavanje dugoročnih obaveza. Njihov temperament dovodi do sukoba sa partnerima koji traže stabilnost i sigurnost, što potencijalno može dovesti do dugotrajne konfrontacije i na kraju do razvoda.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi i ljubavi prema raznovrsnosti. Iako ih to čini šarmantnim i prilagodljivim, to takođe može stvoriti poteškoće u njihovim odnosima.

Blizanci žude za intelektualnom stimulacijom i stalno traže nova iskustva. Međutim, ova želja za novitetom može dovesti do nedostatka emocionalne dubine i posvećenosti u njihovom partnerstvu. Njihova neodlučnost i anksioznost mogu otežati brak, što ih čini jednim od horoskopskih znakova sklonih razvodu.

Strijelac

Strijelčevi su slobodoljubivi i optimistični ljudi koji vole avanturu i istraživanje. Iako je njihov entuzijazam zarazan, on ih takođe može učiniti nevoljnim da se skrase.

Strijelčevi iznad svega cijene svoju slobodu i nezavisnost, što ponekad može stvoriti probleme u ozbiljnim vezama kao što je brak. Oni mogu da se bore sa ograničenjima porodičnog života tražeći zabavu negdje drugde. Ova strast za novim horizontima može dovesti do poteškoća u održavanju bračne veze, što bi potencijalno moglo dovesti do razvoda.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR