10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mračna strana svakog horoskopskog znaka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Mračna strana svakog horoskopskog znaka

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Svaki horoskopski znak nosi svoje jedinstveno svjetlo, ali sa njim dolazi i tamna strana.

Ove karakteristike su često manje poznate, ali igraju ključnu ulogu u složenosti naših astroloških profila. Pogledajmo šta leži u sjenci svakog horoskopskog znaka i razmislimo zašto.

Ovan: Impulsivnost i agresivnost

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i energiji, ali njihova impulsivnost može da ih uvali u nevolje. Skloni su naglim reakcijama i ponekad agresivnom ponašanju kada stvari ne idu po planu.

Bik: Posesivnost i materijalizam

Bik cijeni sigurnost i udobnost, što ih može dovesti do pretjerane posesivnosti i materijalizma. Oni imaju tendenciju da akumuliraju imovinu do te mjere da to može da uguši druge aspekte njihovih života.

Blizanci: Nestalnost i dvoličnost

Blizanci su prilagodljivi i komunikativni, ali njihova sposobnost da vide stvari iz različitih perspektiva može ih učiniti nestalnim i ponekad dvoličnim, zbunjujući one oko sebe.

Rak: Preosjetljivost i manipulativnost

Rakovi su izuzetno emotivni i empatični, ali njihova preosjetljivost može ih dovesti do emocionalne manipulacije kako bi zaštitili svoje ranjivo srce.

Lav: Egoizam i dominacija

Lavovi su rođeni lideri i vole da budu u centru pažnje, ali njihov ego može prerasti u sebičnost i potrebu da dominiraju, što može da otuđi druge.

Djevica: Perfekcionizam i kritičnost

Djevice su poznate po svojoj metodičnoj i analitičkoj prirodi, ali njihov perfekcionizam može dovesti do paralize analize i pretjerane kritike sebe i drugih.

Vaga: Neodlučnost i površnost

Vage teže harmoniji i ravnoteži, ali njihova potreba da udovolje svima može dovesti do neodlučnosti. Takođe, njihova fascinacija ljepotom može ih navesti na površne procjene ljudi i situacija.

Škorpija: Opsesivnost i osvetoljubivost

Škorpije su intenzivne i strastvene, ali njihova duboka emocionalna ulaganja mogu postati opsesivna. Kada su povrijeđeni, mogu da budu izuzetno osvetoljubivi.

Strijelac: Nepromišljenost i takt

Strijelci su poznati po svojoj iskrenosti i optimizmu, ali njihova direktnost može biti nepromišljena i povrijediti druge. Takođe, želja za slobodom ih može navesti na neodgovorno ponašanje.

Jarac: Pesimizam i nepopustljivost

Jarčevi su disciplinovani i ambiciozni, ali njihova sklonost da svijet vide crno-bijelo može ih učiniti pesimističnim i krajnje nepopustljivim.

Vodolija: Odsutnost i hladnoća

Vodolije su inovativne i nekonvencionalne, ali njihova potreba za individualnošću može ih učiniti emocionalno odsutnim i hladnim, što otežava izgradnju dubokih odnosa.

Ribe: Žrtvovanje i bjekstvo od stvarnosti

Ribe su saosjećajne i intuitivne, ali njihova sklonost da se žrtvuju za druge može da ih iscrpi. Takođe, njihova želja da pobjegnu od stvarnosti može ih dovesti do nezdravih oblika bjekstva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR