20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Nedjelja

26.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lice Donatele Versaće šokiralo sve: Ovako slavna Italijanka sada izgleda

Izvor: screenshot/instagram/donatella_versace

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Lice Donatele Versaće šokiralo sve: Ovako slavna Italijanka sada izgleda

Izvor: žena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Donatela Versaće bila je sinoć među brojnim zvanicama Met Gale 2024. Na zanimljiv način je isppratila dres- kod "Vrt života" u mint haljini, ali je pogled na njeno lice novi dokaz da je odavno rekla ne prirodnom starenju i prirodnoj ljepoti koja ju krasila. Sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea spada u najekstremnije primjere plastične hirurgije i to je neizbježno sasvim očigledno.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Donatella Versace (@donatella_versace)

Kreativna direktorka modne kuće Versaće postogla je modni pogodak na Met Gali 2024. a odavno je donijela odluku da promijeni na svom licu sve što se promijeniti može i nažalost, nije odustala od takve odluke. Dosta toga je već odrađeno, a kako većina komentariše, nije trebalo da bude tako. Promjene izgleda kreativne direktorke modne kuće "Versaće" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svjetskih javnih ličnosti.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Donatella Versace (@donatella_versace)

Postavlja se i pitanje zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. odlučila da iz korijena promijeni lični opis. Kada se dese ovako velike transformacije, to pitanje jeste neminovno, a i važno je postaviti ga. Stručnjaci ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvijek kriju veliki problemi koji se ne rješavaju u hiruškoj sali.

Podsjetimo, Donatela Versaće od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u posljednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR