21 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u: Poklanjamo karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u: Poklanjamo karte

Autor: Antena M

  • Viber

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion  novi filmovi. Antena M i Cineplexx poklanjaju 2x2 karte. Pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom na [email protected]

POGLEDAJTE TREJLERE

BACK TO BLACK 

Izvanredna priča o legendarnoj pjevačici Ejmi Vajnhaus, od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK.

Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena. Upravo će album sa kojim film dijeli naziv biti centralni dio priče o karijeri i životu ove umjetnice. Film predstavlja privatni dio njenog života u tim godinama i na koji način je on uticao na stvaranje čuvenih pjesama.

Osim Marise Abele u glavnoj ulozi, u ostalim ulogama naći će se i Edi Marsan, Lesli Menvil, Džulijet Kauan i Džek O’Konel.

Žanr: biografski

NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, 20th Century Studio i reditelj Ves Bol udahnuli su novi život ovoj poznatoj priči.

Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kojeg će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i donijeti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude.
Žanr: akcija, naučna fantastika


TAROT 

Svi ljubitelji horor filmova obradovaće se novom filmskom ostvarenju, zasnovanom na romanu Nikolasa Adamsa.

Kada grupa prijatelja bezobzirno prekrši sveto pravilo Tarota – nikada ne koristite tuđi špil – oni nesvjesno oslobađaju neizrecivo zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, susreću se licem u lice sa sudbinom i završavaju u trci sa smrću kako bi pobjegli od budućnosti koja je prorečena u njihovim čitanjima.

Žanr: horor

IMAGINARNI PRIJATELJ

Od nedjelje, 12. maja pretpremijerno prikazivanje novog filmskog ostvarenja, nastalog iz mašte reditelja Džona Krasinskog. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i originalnoj verziji sa titlom.

Film govori o djevojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje i šta radi sa tom supermoći, dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom djecom. U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju nevjerovatnu moć dječje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi. ž

Žanr: komedija, fantazija, porodični film

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR