Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nove super mogućnosti za seniore u MTEL-u

Tehnologija

Comments 0

Nove super mogućnosti za seniore u MTEL-u

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Kompanija m:tel kao i uvijek misli na stariju populaciju stanovništva Crne Gore, pa je pripremila novu akciju specijalno za njih, tako da mogu za sebe i svoje najdraže, na primjer unuke ili prijatelje, kupiti telefon po najpovoljnijoj cijeni do sada. Nova prodajna akcija im omogućava da u SENIOR PLUS paketu kupuju telefone uz rate od 2,5 do 6,5 eura, saopšteno je iz te kompanije.

Mjesečna rata za Xiaomi Redmi 6A je  2,50 eura, dok je za Nokiu 5,1 Plus DS samo 4 eura i za Samsung J600 DS je  6,5 eura mjesečno.

"Podsjećamo da u SENIOR paketima  mjesečna pretplata iznosi samo 5,07 eura a korisnici dobijaju 3000 minuta i 3000 SMS poruka u m:tel mreži, 30 minuta i 30 SMS poruka ka drugim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 100 minuta ka fiksnim mrežama u Crnoj Gori.

Svi korisnici SENIOR paketa mogu aktivirati i NET 5 Internet dodatak i to po cijeni od 2 eura za koju dobijaju 5 GB mjesečno", piše u saopštenju.

Pored dosadašnje ponude namijenjene SENIORIMA uz nove porodične mogućnosti  korisnici mogu kupiti telefon za svoje najdraže, na primjer za unuke, po cijeni od samo 9 eura jednokratno, a na poklon od m:tel-a dobijaju MRAK karticu sa super benefitima!

Za samo 9 eura mogu kupiti sljedeće modele: Nokia Asha 503, Samsung GT 55310 ili Alcatel 2038. Model Tesla 6,2 je u ponudi po jednokratnoj cijeni od 19 eura, a Microsoft Lumia 550 za 29 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR