20 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova Samsung Galaxy Note20 serija u ponudi Telekoma

Tehnologija

Comments 0

Nova Samsung Galaxy Note20 serija u ponudi Telekoma

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu svoj uređaj iz nove Samsungove Galaxy Note20 serije, predstavljenje u Seulu na prvom virtuelnom Galaxy Unpacked događaju u istoriji te kompanije, saopšteno je iz te kompanije.

Svi, kako je objašnjeno, koji do 20. avgusta u Telekomu rezervišu Galaxy Note20 Ultra, na poklon dobijaju Galaxy Buds Live bežične slušalice, dok će uz Galaxy Note20 dobiti bežične Galaxy Buds+.

"Galaxy Note20 – najmoćniju Note seriju do sada – čine dva uređaja koja imaju sve osobine kompjutera. Galaxy Note20 Ultra dizajniran je za korisnike koji zahtjevaju maksimum u performansama i produktivnosti, dok je Galaxy Note20 namijenjen široj grupi Note korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu.

Samsung je dodatno unaprijedio zaštitni znak Note serije, S Pen olovku, koja je još preciznija i lakša za korišćenje u bilo kojoj aplikaciji, dok Samsung Notes aplikacija korisnicima omogućava da rade na bilo kom uređaju, bilo kada i bilo gdje, olakšavajući zapisivanje i automatski konvertujući bilješke u razumljivo ispisan tekst.

 Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Microsoft, korisnici Galaxy Note20 serije mogu da se prepuste najmoćnijem gejming iskustvu koje je Samsung do sada omogućio na mobilnom telefonu, igrajući igrice poput profesionalaca".

 Note20 serija donosi i profesionalne alate za pravljenje fotografija i video zapisa – kamera na Galaxy Note20 seriji sa 8K rezolucijom omogućava pravljenje video snimaka filmskog kvaliteta.

"Zahvaljujući Pro Video režimu sa profesionalnim fokusom, zvukom, ekspozicijom, osvjetljenjem i mogućnostima zumiranja, korisnici pred sobom imaju zaista autentično video iskustvo.

 Osim pametnih telefona, Samsung je predstavio i Galaxy Watch3, pametni sat nove generacije sa unaprijeđenim zdravstvenim funkcijama, kao i Galaxy Buds Live, moderne ergonomske slušalice izvanrednog kvaliteta zvuka koje dolaze sa tri mikrofona i Active Noise Cancellation opcijom za uklanjanje okolne buke", navedeno je u saopštenju.

 I Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live će se uskoro naći u ponudi za sve korisnike Telekoma.

 Čovjek se danas više nego ikada oslanja na tehnologiju, koja nam omogućava da budemo povezani i prevazilazimo svakodnevne izazove sa kojima se susrećemo, poručili su iz Samsunga nakon predstavljanja nove serije uređaja.

 „Oni su moćni alati za efikasniji rad i bolju zabavu korisnika. Zajedno, kao dio Galaxy ekosistema, funkcionišu besprekorno, omogućavajući korisnicima da se fokusiraju na ono što im je najbitnije”, rekao je Dr TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Korisnici Telekoma sve modele iz Galaxy Note20 serije mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija je dostupno na sajtu www.telekom.me.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR