4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jedinstveno korisničko iskustvo u novom multimedijalnom i digitalizovanom T-Centru

Izvor: PR Centar

Tehnologija

Comments 0

Izvor: PR Centar

Autor: Antena M

  • Viber

Jedinstveno korisničko iskustvo u novom multimedijalnom i digitalizovanom T-Centru

Novi multimedijalni, inovativni i digitalizovani T-Centar Crnogorskog Telekoma nudi jedinstveno i potpuno novo korisničko iskustvo, gdje će korisici moći da testiraju pametne uređaje posljednje generacije, aktiviraju usluge kroz digitalne alate, isprobaju video igre bazirane na novim tehnologijama.

Povodom otvaranja šopa u Moskovskoj ulici u Podgorici, korisnike koji ga posjete do 5. septembra čekaju povoljnosti, a to su popusti do 100 eura za kupovinu na rate za određene modele telefona, pametnih satova i električnih trotineta, vrijedni Xiaomi pokloni za prve kupce Mijia električnog trotineta, popust na pretplatu za nove korisnike Non-stop tarife uz 100 GB interneta, poklon iznenađenje za sve nove Magenta korisnike.

Direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu Predrag Perković kazao je da se u digitalnoj eri korisnici sve više okreću digitalnim servisima i da je cilj da se konstantnim ulaganjem prodajna mjesta mijenjaju i čine inovativnim, kako bi zadržala svoju atraktivnost i prikladnost novim zahtjevima korisnika.

"Danas, za zadovoljstvom, našim korisnicima predstavljamo novi najsavremeniji koncept Telekomovih poslovnica. Radi se o multimedijalnom, inovativnom i digitalizovanom T-Centru, koji nudi jedinstveno i potpuno novo korišničko iskustvo", rekao je Perković.

Između ostalog, novi T-Centar, kako je naveo, nudi "digital corner", gdje korisnici mogu da se upoznaju sa proizvodima i ponudama Crnogorskog Telekoma, i u digitalnoj korisničkoj zoni u samoj poslovnici, kroz digitalne alate aktiviraju usluge.

"Takođe, moguće je da svi naši korisnici testiraju najsavremenije proizvode, pametne uređaje posljednje generacije", kazao je Perković.

Dodao je da u "gaming" zoni, korisnici mogu, u interaktivnom prostoru, testirati "drone game" igricu razvijenu u okviru DT grupe.

"Specifičnost ovog T-Centra je zelena zona, odnosno eco zid, koji je jedna vertikalna bašta sa automatizovanim sistemom za navodnjavanje. Ovo su samo neke od mogućnosti koje nudi naš novi T-Centar, a svim našim korisnicima na raspolaganju su naši agenti i brand ambasadori da im pruže maksimalnu podršku i približe svijet novih mogućnosti", zaključio je Perković.

Crnogorski Telekom je u ponedjeljak otvorio i T-Centar u Ulici slobode u Podgorici, gdje korisnike čekaju iste povoljnosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR