14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom: Cloud Call centar – digitalna usluga koja će transformisati vaše poslovanje

Tehnologija

Comments 0

Telekom: Cloud Call centar – digitalna usluga koja će transformisati vaše poslovanje

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Cloud Call centar, odnosno virtuelni Call centar nova je digitalna usluga za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, kojom ova kompanija želi da unaprijedi poslovanje svojih partnera i klijenata, navedeno je u saopštenju.

Cloud Call centar korisnicima, kako je saopšteno, nudi sve pogodnosti tradicionalnog call centra bez ulaganja u dodatnu infrastrukturu, opremu, IT kadar ili softver.

Kako navode, tačne i precizne informacije i brz odgovor na različite zahtjeve prioriteti su modernog poslovanja koje su pred kompanije postavili njihovi korisnici i klijenti. Da bi odgovorile na taj zadatak, mala i srednja, ali i velika preduzeća su pred izazovom – kako izdržati dodatne troškove koji podrazumijevaju opremu, infrastrukturu i softvere ne ugrozivši poslovanje, a pruživši korisničko iskustvo na nivou koji kompanija garantuje svojim klijentima i korisnicima?

 „Naše Cloud rješenje za Call centar omogućava istovremeni rad agenata na različitim lokacijama; dovoljna je samo internet veza. Svoj puni kapacitet Cloud Call centar pokazao je u prvom, i tehnički veoma kompleksnom i izazovnom projektu – tokom izbornog dana, kada je opsluživao 30 agenata CeMI-ja koji su istovremeno primali dolazne pozive i koordinirali mrežom na terenu. Uz to, Cloud Call centar smo u ovom konkretnom slučaju uspjeli da aktiviramo u najkraćem roku, za jedan dan, i s obzirom na ogroman broj istovremenih dolaznih poziva i agenata, sistem je radio bez problema“, kazala je Tanja Knežević, menadžer Odjeljenja za korisničko iskustvo u Telekomu, koja je vodila projekat implementacije ovog rješenja.

 U Telekomu ističu i da Cloud Call centar podržava rad više agenata i supervizora, bilo da klijenti zovu vas ili vi njih, i omogućava kompanijama instant poruke za najbržu direktnu komunikaciju sa klijentima. Aplikaciji se može pristupiti s računara ili mobilnog uređaja, a prilagođena je različitim sektorima – za turizam, hotelijerstvo, ugostiteljstvo, specijalizovane prodajne lance, taxi službe, banke i osiguravajuća društva, internet poslovanje...

 Kako poručuju iz Telekoma, prednost Cloud Call centra, naprednog digitalnog rješenja koje jedini u Crnoj Gori nude svojim poslovnim korisnicima, jeste u tome što svako može odabrati rješenje po mjeri svog biznisa.

 „Ovo je jedno u nizu digitalnih rješenja koje nudimo svojim poslovnim korisnicima, i koja ćemo nastaviti da predstavljamo u narednom periodu. Kako bismo partnerima dodatno olakšali upoznavanje sa servisima i alatima sa kojima do sada možda nisu bili u prilici da se upoznaju, organizovaćemo i prezentacije i obuke za sve koji su zainteresovani. Telekom je ranije pokazao da je lider u digitalnoj transformaciji biznisa, pa smo sebi postavili zadatak da nastavimo sa razvojem rješenja koja će promijeniti način poslovanja u privatnom i javnom sektoru“, rekla je Tanja Bokan, menadžer Odjeljenja za digitalnu transformaciju u Telekomu.

 Više informacija o digitalnim alatima i rješenjima za poslovne korisnike, kao i kontakt, moguće je pronaći na sajtu https://telekom.me/poslovni-korisnici

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR