8 °

max 10 ° / min 8 °

Nedjelja

24.01.

10° / 8°

Ponedjeljak

25.01.

10° / 8°

Utorak

26.01.

8° / 2°

Srijeda

27.01.

6° / 0°

Četvrtak

28.01.

8° / 1°

Petak

29.01.

8° / 5°

Subota

30.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte "najpametniju" N95 masku sa LED svijetlima

Izvor: Screenshot YouTube

Tehnologija

Tag Video
Comments 0

Izvor: PLAY.CO.RS/B92

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Pogledajte "najpametniju" N95 masku sa LED svijetlima

Ovogodišnji "CES 2021" nam je donio najavu brojnih tehnoloških unapređenja, poput najave telefona "na izvlačenje", a na događaju je bilo prilike vidjeti i neke zanimljive gedžete.

Tako, na primjer, Razer redovno eksperimentiše sa novitetima, pa je tako sada predstavio Project Hazel N95 masku unutar svog brenda u cilju zaštite od koronavirusa.

Razer se proizvodnjom maski bavi već skoro cijelu godinu, pošto je na početku pandemije ustupio dio svojih proizvodnih pogona za tu svrhu.

Sada je predstavljena brendirana maska, standarda N95 koji garantuje viši stepen zaštite od običnih hirurških maski. Maska izgleda izrazito futuristički, kao da je došla iz Cyberpunk 2077, a i sa tehničke strane je isto tako, prenosi play.co.rs.

Maska je namijenjena za duži period upotrebe sa smjenjivim filterima, kojih ima dva, ventilatorima koji rade na baterije i UV sterilizatorom koji se nalazi u kutiji za bežično punjenje.

Naravno, LED osvjetljenje je pristuno, kako bi se odmah znalo da nosite Razer masku. Ono će nositi i mod sa niskim osvjetljenjem kako ne bi smetalo i blještalo, a Razer za masku radi na patentu zvanom VoiceAmp, koji će na osnovu govora osobe praviti vizuelni efekat.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR