13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom Online Non-stop tarifa: Kupite iz udobnosti svog doma

Tehnologija

Comments 0

Telekom Online Non-stop tarifa: Kupite iz udobnosti svog doma

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom je lansirao prvu digitalnu postpejd tarifu u Crnoj Gori, koja novim korisnicima Telekoma omogućava značajno lakši način aktivacije.

Online Non-stop paket novim postpejd korisnicima Telekoma donosi jedinstveno digitalno iskustvo u korišćenju tarife, budući da kupovina, aktivacija i plaćanje paketa – sada idu onlajn. Osim toga, kako bi zaokružili njihovo digitalno iskustvo, u Telekomu su za korisnike obezbijedili i poseban kanal podrške – digitalnog asistenta, dostupnog u Telekom ME aplikaciji.

Online Non-stop tarifa sadrži 30 GB interneta mjesečno, neograničene minute u mreži i 300 minuta ka drugim mrežama u zemlji, uz 100 poena mjesečno u Telekom ME aplikaciji za program nagrađivanja, tokom svakog mjeseca korišćenja tarife, a poene mogu razmijeniti za atraktivne servisne i robne nagrade u Telekom ME aplikaciji. Novi korisnici Telekoma sve ovo dobijaju za 15,9 eur/mjesečno.

Novi postpejd korisnici Telekoma cio proces kupovine završavaju preko sajta, gdje vrše registraciju i neophodna plaćanja, a mogu i da biraju da li žele klasičnu SIM karticu ili eSIM – tehnologiju koju je Telekom ranije prvi predstavio na crnogorskom tržištu.

Prilikom registracije korisnici on line plaćaju uobičajenu aktivacionu taksu od 6 eur. Takođe, u samom procesu popunjavaju email adresu, na koju će primati račune. Račune mogu pregledati u Telekom ME aplikaciji i platiti ih, bez provizije.

„Online Non-stop je prava tarifa za vaš digitalni životni stil a kako bismo vaše digitalno iskustvo ispratili od početka do kraja. Uz to, korisnici sve svoje potrebe mogu da riješe u komunikaciji sa našim LiveChat agentima na stranici, kao i uz pomoć digitalnog asistenta u Telekom ME aplikaciji – sekcija „Podrška“, gdje mogu pronaći i sve ostalo što im je potrebno.

Digitalizacijom procesa želimo da unaprijedimo i korisničko iskustvo, budući da korisnici usluge mogu da počnu da koriste odmah, nakon registracije, kao i da dobiju odgovore na sva pitanja koja imaju, iz svoje fotelje“, kazala Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Kupovina i aktivacija nove Online Non-stop tarife može se obaviti na sajtu www.telekom.me, gdje se mogu pronaći i ostali detalji o postpejd portfoliju usluga Crnogorskog Telekoma.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR