15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samsung slavi deceniju liderstva na svjetskom tržištu saundbar zvučnika

Tehnologija

Comments 0

Samsung slavi deceniju liderstva na svjetskom tržištu saundbar zvučnika

Izvor: Sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Samsung Electronics već deset uzastopnih godina drži poziciju lidera na svjetskom tržištu saundbarova, od 2014. do 2023, piše u godišnjem izvještaju firme Futuresource Consulting. Najnoviji podaci, objavljeni 28. februara, ističu konstantno liderstvo na tržištu kompanije Samsung, uz udio od 20,3 odsto i doprinos obimu prodaje sektora od 18,8 odsto u 2023. godini.

Samsung već godinama podiže ljestvicu kad je riječ o sistemima za kućnu zabavu, a njegovi saundbarovi su poznati po izuzetnom kvalitetu zvuka i revolucionarnim inovacijama. Čuvene funkcije kao što su Q-Symphony i SpaceFit Sound su potpuno promijenile iskustvo slušanja, nudeći zadivljujući doživljaj zvuka koji je prilagođen okruženju.

Ovaj standard izvrsnosti prepoznali su stručnjaci i recenzenti, pa je tako T3 dodijelio titulu „Najboljeg saundbara“ modelu HW-Q990C na osnovu njegovih imersivnih audio karakteristika i „izuzetnog zvuka prilagođenog okruženju“, dok je HomeTheaterReview proglasio ovaj saundbar „Izborom urednika“ uz komentar: „Zvuk je odličan, bez obzira koja vrsta sadržaja je u pitanju.“

Samsung svojom ovogodišnjom linijom saundbarova nastavlja da pomjera granice uvođenjem unaprijeđenih AI audio funkcija i opcija povezivanja koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika.

Vodeći saundbar iz Q-serije, HW-Q990D, nudi impresivan 11.1.4-kanalni okružujući zvuk i unaprijeđenu Q-Symphony funkciju. Ovaj uređaj na bazi AI analizira i sinhronizuje glasovne kanale za jasne dijaloge i imersivan zvuk preko svih zvučnika. Uparen sa SpaceFit Sound Pro za odgovarajuća audio podešavanja, ovaj saundbar takođe garantuje imersivan doživljaj u bilo kom prostoru, dok HDMI 2.1 i 4K/120Hz prolaz nudi opcije povezivanja koje ispunjavaju zahtjeve modernih kućnih sistema zabave.

„Izuzetno nam je drago što smo ponovo prepoznati kao tržišni lider u saundbarovima, što je odraz pozitivnih reakcija naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsjednik za vizuelne prikaze u kompaniji Samsung Electronics. „Oslanjajući se na ovaj uspjeh, nastavićemo da pomjeramo granice kućne zabave uz superioran kvalitet zvuka i napredne funkcije povezivanja zahvaljujući primjeni tehnologije zvuka na bazi AI u cilju daljeg unapređenja korisničkog iskustva i jačanja Samsung pozicije na svjetskom tržištu.“

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR