18 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šesto mjesto je veliki rezultat za ovaj tim

TOKIO 2020

Comments 3

Šesto mjesto je veliki rezultat za ovaj tim

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Šesto mjesto na Olimpijskim igrama je veliki rezultat, kazala je selektorka rukometašica Bojana Popović.

“Planirano je ostvareno, smatram da je četvrtfinale protiv Rusije jedan veliki uspjeh. Nijesmo uspjeli da napravimo korak više, meni je žao. Snovi su postojali, ali u ovom trenutku je to realna slika. Rukometašice su u svakom meču tražile neki svoj maksimum i našle su ga, to je realnost. Ostaje žal, jer mi smo sve sportistkinje koje žele da nešto veliko naprave, ovaj put nijesmo uspjeli u tome, ali smo uspjele da napravimo veliki rezultat, da budemo šeste na svijetu, da predstavimo na najbolji način zemlju, srcem i izgaranjem”, kazala je Popović.

Podsjetila je i na činjenicu da je praktično ono što smo doveli na Olimpijske igre sve što imamo u ženskom seniorskom rukometu.

“Činjenica je da je rezultat napravljen, jedina zemlja sa Balkana koja je bila ovdje u rukometu. Mislim da svi treba da budu ponosni onim što je napravljeno i vaterpolisti i mi. Vjerujem da je to veliko gledajući ono čim raspolažemo. Mogli smo da predamo spisak od 28 rukometašica, nijesmo imali toliko. Da se neko povrijedio ovdje, mi ne bi imali ni koga da dovedemo kao zamjenu. Djevojke će stasavati i najbitnije da iz svega ovoga mi svi učimo!”

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Vuk Mandušić

@Poenam_Dei Rezultat je katastrofalan. Nijednu ozbiljniju selekciju nijesmo dobili, u 3 utakmice smo primili 30 i više golova... A jedini krivci što nijesmo dobili neku od medalja (a morali smo) su RSCG i Bojana. Đevojke su dale sve od sebe ali je taktika u svakom meču bila potpuno promašena.

Lada

Čestitamo Lavicama! Za tako malu zemlju to je ogroman uspjeh.

Poenam_Dei

Za svaku iole normalnu osobu ovo je izuzetan rezultat. Bravo lavice.