15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dominacija i pobjeda Budućnosti nad Iskrom

FK Budućnost

Comments 0

Dominacija i pobjeda Budućnosti nad Iskrom

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Budućnosti su vezali treću pobjedu zaredom u prvenstvu, prišli su na tri boda od prvog mjesta na tabeli uz utakmicu manje (Podgorica 15, Dečić 14, Budućnost 12), a što je najvažnije odigrali su odličnu utakmicu.

„Plavi“ su u 7. kolu elite na Gradskom stadionu savladali Iskru sa 1:0, a pobjedu je potpisao naš džoker Dejan Zarubica u 89. minutu nakon asistencije borbenog Aleksandra Vujačića koji je izvukao „ničiju loptu“.

Budućnost je odigrala dominantno protiv sportskog rivala iz Danilovgrada, pitala se za sve na terenu od prvog do posljednjeg minuta i kada nije i kada jeste imala igrača više (Adžović iz Iskre isključen u 45. minutu), nije dozvolila protivniku da joj šutne u okvir gola, ali jednostavno Draško Božović i drugovi nikako nisu uspjeli da dođu do egzekucije.

A prilika je bilo „mali milion“ - kapiten Božović je pokušao tri puta iz slobodnjaka, Panajotis Moraitis je tražio gol i nogom i glavom, Vasilije Terzić je probao ubacivanjem iz drugog plana, Miloš Raičković je gađao sa distance, Igor Ivanović bio agilan, ali lopta je ili prolazila pored gola ili je golman Iskre Kordić bio na visini zadatka.

A onda je sve došlo na naplatu u samom finišu - Terzić je odigrao do Vladana Adžića, visoki Vujačić je iskoristio kiks Kordića nakon centaršuta, uspio da iskontroliše loptu i pronađe Zarubicu koji je potpisao veliki trijumf.

Budućnost nakon 7. kola ima 12 bodova, ali i meč manje, a u 8. rundi domaćeg šampionata gostuje Jezeru u Beranama u nedjelju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR