14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trener kadeta Ćetković: Napredujemo iz utakmice u utakmicu

FK Budućnost

Comments 0

Trener kadeta Ćetković: Napredujemo iz utakmice u utakmicu

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Talentovani kadeti Budućnosti su u 8. kolu Kadetske lige Crne Gore savladali Grbalj sa ubjedljivih 6:0, upisali su šestu prvenstvenu pobjedu (uz dva remija), došli do 20 bodova i sačuvali prvo mjesto na tabeli sa tri boda više od Podgorice.

Međutim, od rezultata su važniji lijepa igra i razvoj klinaca koji su budućnost Budućnosti, ali i naše reprezentacije.

“Vidljiv je napredak iz utakmice u utakmicu, ali prije svega sam zadovoljan radom i posvećenosti momaka na svakom treningu. Treninzi su za nas putovanje, a utakmica krajnji cilj. Tokom nedjelje se trudimo da se fokusiramo na kvalitetan rad, a produkt toga vidimo za vikend na meču“, rekao je za klupski sajt Željko Ćetković, trener kadeta.

Poslije remija sa Komom u prethodnom kolu, dječaci su odreagovali na pravi način uprkos tome što je našem treneru bio otežan rad tokom nedjelje zbog 10 reprezentativaca.

“Realno, Grbalj nije ekipa koja je u našem rangu, ali utakmica nam je poslužila da dobro podijelimo minutažu. Imali smo tu atipičnu situaciju da su nam pojedini igrači za reprezentaciju igrali u utorak i četvrtak, pa sada u subotu, tako da ih zbog te dobro raspoređene minutaže nismo opteretili“.

Svi u klubu su ponosni na 10 kadeta u reprezentaciji, naročito jer su naša četiri igrača postigla sva četiri gola u prijateljskom dvomeču protiv Bosne i Hercegovine – Perišić je pogodio u porazu od 2:1, a Barović, Đukanović i Globarević u trijumfu od 3:1.

“To je jedan dodatni podstrek za sve nas, ali i potvrda da u omladinskoj školi radimo dobro. Momci su igre iz kluba prenijeli na reprezentaciju i sa ponosom nose grb reprezentacije. Mislim da imamo najbolju školu u državi, a znam da se o svemu vodi računa do najsitnijih detalja - od kondicije do tehnike i taktike. Petar Grbić kao direktor i Nikola Vukčević kao koordinator omladinske škole rade sjajan posao, a sa svojim saradnicima Milošem Vukčevićem, Milivojem Grbovićem i Ljubomirom Belojević imam perfektan odnos i prezadovoljan sam što radimo zajedno“, jasan je Ćetković.
GRBALJ - BUDUĆNOST 0:6

RADANOVIĆI – Stadion: Donja Sutvara. GOLOVI: 0:1 Karamanga 22', 0:2 Đukanović 42', 0:3 Đukanović 43', 0:4 Perišić 65', 0:5 Perišić 73', 0:6 Perišić 85'. Sudija: Miloš Janković. Pomoćnici: Nikola Marković, Slobodan Stanković. Žuti kartoni: Marković, Pavlićević (Grbalj), Vukčević (Budućnost).

GRBALJ: Ćetković (46' Božinović), Marković, Đ. Ercegović, K. Martinović (46' D. Martinović), Jovanović (61' A. Stanišić), B. Stanišić, Jovićević, Pavlićević, Vukićević, Vujović (66' V. Ercegović), Čortan.

BUDUĆNOST: Vukčević, Vulanović, Perišić, Živković (60' Miranović), Barović, Vuković, Tripunović (46' Krivokapić), Karamanga (46' Medojević), Đukanović (60' Ljuljanović), Pejović, Maraš (60' Pešukić).

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR