16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ples u drevnom gradu: Ogromno zadovoljstvo!

FK Budućnost

Comments 0

Ples u drevnom gradu: Ogromno zadovoljstvo!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prolaz u polufinale, eurogol Velizara Janketića, pogodak sa malog fudbala Miloša Raičkovića, sjajne dvije egzekucije Aleksandra Vujačića, premijerni pogodak 17-godišnjeg Lazara Mijovića i kao šlag na torti - prvi meč u seniorskoj konkurenciji i pogodak na debiju 16-godišnjeg Viktora Đukanovića.

Budućnost je u 1/4 finalu Kupa Crne Gore demolirala Bokelj sa 6:0 u Kotoru, dokazala je razliku u klasi u odnosu na drugoligaški sastav iz drevnog grada, a šef stručnog štaba Mladen Milinković je definitivno proširio igrački kadar.

“Prije utakmice smo bili favoriti, očekivali smo pobjedu i prolaz dalje, ali nismo očekivali ovako ubjedljiv rezultat“, rekao je Milinković poslije jedne od najubjedljivih pobjeda u samostalnoj Crnoj Gori.

“Rezultat je potvrda da su momci meč shvatili ozbiljno, a otvorio se i prostor da pružimo šansu nekim igračima koji nisu mnogo igrali, kao i klincima iz kadetske selekcije. Treba da budemo zadovoljni, jer smo dali lijepe golove i kombinovali smo dobro“.

“Đukanović je imao tu sreću da postigne gol, a Dakiću je ovo druga utakmica nakon što je debitovao protiv Rudara takođe u Kupu. Bas treba da budemo zadovoljni i rezultatom i igrom, kao i odnosom igrača prema igri - i mlađih i starijih“, poručio je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR