10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje

FK Budućnost

Comments 0

Pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je nakon uvodna tri kola u Telekom 1. CFL osvojila samo tri boda upisavši dva bolna poraza, a onda je u narednih 11 mečeva od moguća 33 boda prigrabila čak 31 dokazavši da ima šampionski gen.

To nije sve - “plavi“ su u seriji od 13 utakmica bez poraza u domaćim okvirima (12 pobjeda, jedan remi), dok na Gradskom stadionu u Podgorici nisu izgubili čak 22 meča zaredom (20 pobjeda, dva neriješena rezultata).

I još malo što se tiče jezika brojki - tim je u seriji od pet pobjeda u prvenstvu, a šest računajući Kup Crne Gore.

Snagu Budućnosti pod Goricom u 15. kolu domaćeg loptanja je osjetio Rudar - plavi momci su slavili rezultatom 4:2, golove su postigli Miomir Đuričković, Draško Božović, Dejan Zarubica, te debitant u šampionatu 16-godišnji Viktor Đukanović.

“Primili smo dva gola, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje. Mislim da smo zasluženo slavili“, rekao je poslije utakmice šef stručnog štaba Mladen Milinković.

“Primili smo gol poslije naše greške, a to je bila očigledno opomena ekipi. Izuzev toga gola bili smo ozbiljni i dobri u napadu, postigli smo tri pogotka, imali još izglednih situacija da već u prvom dijelu riješimo utakmicu“, rekao je Milinković.

“Drugi dio sigurno nije bio na našem nivou, jer smo igrali dosta sporo, nismo vršili pritisak u napadu, ali jednostavno možda su se i igrači opustili nakon pobjede od 6:0 protiv Bokelja. Ne treba im zamjeriti bilo šta, jer su i oni ljudi. Bitno je da smo brzo postigli gol za 4:2 i izbjegli svaku neizvjesnost. Naravno, pored pobjede važno je što je ponovo 15 igrača dobilo šansu, dok je mladi Đukanović postigao gol. Kada je rezultat dobar olakšava nam da pružimo šansu mlađim igračima kako ne bi trpjeli pritisak već na startu karijere i upadali u neke probleme“, jasan je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR