12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milinković: Od prvog do posljednjeg minuta smo dominirali

FK Budućnost

Comments 0

Milinković: Od prvog do posljednjeg minuta smo dominirali

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Iskra je trebala da predstavlja tešku prepreku u domaćem prvenstvu na putu ka odbrani titule. I to na stadionu “braće Velašević“ gdje “plavi šampioni“ nisu uspjeli da slave na posljednje tri utakmice (dva remija, poraz), ali...

Budućnost je odradila Iskru lagano u Danilovgradu rezultatom 2:0 u utakmici u kojoj je domaćin zaprijetio samo jednom - iz prekida sa strane u 63. minutu kada je Miloš Dragojević bravurozno intervenisao - a sve ostalo je bilo u plavom tonu.

“Teren je bio težak, ali utakmica za nas - kako se odvijala i kako je je ispalo na kraju - nije bila pretjerano teška. Od prvog do posljednjeg minuta smo dominirali, čestitke igračima na ozbiljnosti, na dobroj igri i na rezultatu“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković nakon utakmice.

“Mogli smo možda da postignemo još koji gol, ali nismo nezadovoljni jer nas je Iskra prošle sezone savladala ubjedljivim rezultatom. Sada smo toliko bili bolji da nijednog momenta pobjeda nije dolazila u pitanje i zbog toga treba odati priznanje igračima“, dodao je 52-godišnji Lozničanin.

“Igrači se ne opterećuju rekordima što se tiče pobjeda, golova, razlike... Mi imamo svoj cilj, naš cilj je titula, a mi smo na dobrom putu“, poručio je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR