9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mrvaljević se vratio kući: Presudilo je srce

FK Budućnost

Comments 0

Mrvaljević se vratio kući: Presudilo je srce

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prošao je sve mlađe kategorije naše Budućnosti, debitovao je za prvi tim u prethodnoj šampionskoj sezoni 2019/20. upisavši tri nastupa, a nakon što je jesen proveo na pozajmici u komšijskom OFK Tiograd - vratio se kući.

Devetnaestogodišnji napadač Marko Mrvaljević je ponovo zadužio plavi dres potpisavši ugovor na tri godine - do januara 2023.

“Presrećan sam zbog povratka u Budućnost, jer se vraćam u klub mojih dječačkih snova”, rekao je talentovani Mrvaljević nakon potpisa ugovora.

“Moja želja za povratkom je bila velika. Postojalo je interesovanje sa raznih strana - od klubova iz naše lige, regiona i Evrope - ali je presudilo srce”.

Novi bonus igrač je prethodne sezone odigrao 65 minuta za “plave“ na tri utakmice, a debitovao je u pobjedi nad Petrovcem (1:0) pod Malim brdom 29. februara 2020.

“Taj osjećaj debija za ekipu koja ti je od malena u srcu je neponovljiv. To je nešto što ću zauvijek da pamtim”.

Mrvaljević je tokom jeseni postigao pet lijepih golova protiv Petrovca, Iskre, Zete, Podgorice i Dečića, a svojim egzekucijama je direktno donio devet od 17 bodova Titogradu. Vratio se pun samopouzdanja, ali svjestan da će morati da se bori za mjesto u timu.

“Na kraju prošle sezone sam procijenio da pored saigrača kakvi su Aleksandar Vujačić, Dejan Zarubica i Panajotis Moraitis vjerovatno ne bih imao minutažu i da je najbolje da odem na pozajmicu. Ispostavilo se da sam dobro postupio, a vraćam se sa željom da se prije svega dobro fizički spremim. Nadam se da ću se izboriti za mjesto, a očekujem puno golova na domaćoj i međunarodnoj sceni”.

Budućnost je dominantno osvojila jesenju krunu sa 18 bodova više od prvog pratioca, “plavi” sigurno koračaju ka petoj tituli, a Mrvaljević se nada istorijskoj duploj kruni.

“Prvi smo na tabeli, prošli smo u polufinale Kupa, tako da očekujem da osvojimo oba trofeja na domaćoj sceni. Pored toga, vjerujem da je došlo vrijeme da Budućnost napravi još veći iskorak u evropskim takmičenjima koja slijede po okončanju sezone”, poručio je Mrvaljević, koji se zahvalio našoj upravi kluba, ali i kompletnom OFK Titograd na lijepoj saradnji uz želju da se taj klub nađe u gornjem dijelu tabele na proljeće.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR