8 °

max 10 ° / min 8 °

Nedjelja

24.01.

10° / 8°

Ponedjeljak

25.01.

10° / 8°

Utorak

26.01.

8° / 2°

Srijeda

27.01.

6° / 0°

Četvrtak

28.01.

8° / 1°

Petak

29.01.

8° / 5°

Subota

30.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plava dominacija i u izboru FSCG: Nagrade za Milinkovića, Božovića, Ivanovića i Mrvaljevića

FK Budućnost

Comments 0

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Plava dominacija i u izboru FSCG: Nagrade za Milinkovića, Božovića, Ivanovića i Mrvaljevića

Fudbalski savez Crne Gore je tradicionalno izabrao najbolje u godini na izmaku, a i u tom izboru bila je vidljiva dominacija Budućnosti. Čak četiri nagrade se otišle u ruke “plavih”.

Šef stručnog štaba Mladen Milinković je najuspješniji trener u Telekom 1. CFL, a sa 38 glasova - glasali treneri i igrači prvoligaških ekipa - je oduvao konkurenciju u kojoj su bili Aleksandar Nedović i Dejan Roganović.

“Priznanje je svakako velika čast, pogotovo što je došlo od strane kolega i fudbalera. Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Budućnost je bila superiorna u ovoj 2020. godini i možda je negdje bilo očekivano da dobijem nagradu, ali ne bi bilo nezasluženo i da je drugačije”, rekao je Milinković nakon što je preuzeo nagradu, a onda je dodao.

“Nagrada jeste individualna, ali fudbal je kolektivan sport i za sve ovo su najzaslužniji igrači. Hvala saradnicima iz stručnog štaba, ali i svim zaposlenim u klubu, kao i upravi. Kod nas u klubu je sve na vrhunskom nivou i Budućnost trasira put da ubuduće bude učesnik nekog Uefinog takmičenja”, jasan je naš Mladen.

Draško Božović je potpuno zasluženo najbolji igrač Telekom 1. CFL (osvojio je 73 glasa), dok je Igor Ivanović ugrabio drugo mjesto sa 38 glasova.

“Prije svega, želim da se zahvalim svim trenerima i kapitenima, priznanje za najboljeg igrača mi znači jer sam već dva puta bio u konkurenciji. Bez sjajnih saigrača ništa ne bih uspio, i stvarno mi je čast što igram sa njima. Hvala treneru na svemu, ali hvala predsjedniku kluba i gradonačelniku Podgorice koji su nam omogućili najbolje uslove, a želja je da pravimo sve bolje i bolje rezultate i u domaćem šampionatu i u Evropi”.

Božović je poželio svim građanima Crne Gore srećne novogodišnje i božićne praznike, a to je uradio i Ivanović koji je drugi najbolji igrač za 2020. godinu.

“Hvala svima koji su glasali za mene, srećan sam zbog priznanja. Nagrade sigurno ne bi bilo bez sjajnih saigrača, odličnog stručnog štaba i uprave”, poručio je naš Prcko.

Napadač Marko Mrvaljević koji se vratio sa šestomjesečne pozajmice iz OFK Titograd je proglašen za najperspektivnijeg igrača uz Milana Vukotića i Nikolu Ivezića.

“Nagrada je čast i zadovoljstvo, hvala komisiji koja me izabrala. Nagrada me čini srećnim i ponosnim, ali ovo je za mene obaveza da radim još bolje ubuduće”, rekao je 19-godišnji napadač.

Najbolji igrač Crne Gore za 2020. je Stefan Savić, nagradu za fer plej je dobio Marko Merdović, dok je Aleksandar Obradović najbolji futsal igrač.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR