15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Selektor “sokola“ posjetio FK Budućnost

FK Budućnost

Comments 0

Selektor “sokola“ posjetio FK Budućnost

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović sa pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljajevićem je krenuo u radnu posjetu prvoligašima...

A prvi klub u koji je svratio - naravno - bila je njegova Budućnost! Bio je to na neki način Mijov povratak na mjesto uspjeha poslije devet godina, gdje je osvojio šampionski pehar u sezoni 2011/12. uz pojedine rekorde, koje ova aktuelna generacija stiže i pokušava da sruši.

Radulović je konstruktivno razgovarao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i pomoćnicima Božidarom Vuksanovićem, Nikolom Vukčevićem i Srđanom Radonjićem, a zadovoljno je konstatovao da je Budućnost napredovala na svim nivoima (posebno stručno i oragnizaciono) u posljednje vrijeme (naročito u odnosu na periodu kada je on bio trener), a izuzetno je pohvalio rad stručnog štaba.

Naš novi selektor se “dotakao“ aktuelnih reprezentativaca iz naših redova, ali se poveo dijalog i o ostalim igračima, jer je Radulović svjestan da treneri na treningu mogu da vide neke stvari koje nisu vidljive na utakmici.

Iskusni strateg koji je pravio rezultate gdje god je radio je ponovio da poštuje domaće igrače, da je to naša najveća baza i da nikada neće bježati od njih, a mi smo zadovoljno primjetili da je gotovo kompletan stručni štab selektora Radulovića na neki način vezan za našu Budućnost.

Radulović je dijete našeg kluba, bivši igrač i kapiten, a kasnije i trener, Džudović je prvi trenerski posao dobio u našem klubu kao pomoćnik (jedno vrijeme radio i kao prvi strateg), Lido Kljajević je branio za “plave“, dok je Vuksanović trener golmana i kod nas i u A selekciji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR