15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukčević: Umor je prisutan, ali to je normalno

FK Budućnost

Comments 0

Vukčević: Umor je prisutan, ali to je normalno

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je privela kraju drugi radni dan u Antaliji - na jutarnjem treningu akcenat je bio na plimetriji i brzini, a na popodnevnom se radilo na izdržljivosti sa loptom, a usput se provjeravala i završnica kada su “noge teške“.

"Plavi" su u prvom dijelu dana bili po komandnom palicom kondicionog tima Nikola Vukčević - Milivoje Grbović, a na drugom treningu palicu je preuzeo šef stručnog štaba Mladen Milinković.

“Generalno, nakon dva dana u fenomenalnim uslovima - hotel, teretana i teren su u sjajnom stanju – možemo da kažemo da smo zadovoljni urađenim. Momci rade vrijedno i radna etika je prisutna na treninzima. Umor je prisutan, jer je ovo period jakog intezivnog rada na kraćim distancama i izdržljivosti, ali za trenutnu fazu priprema to je sasvim normalno“, rekao je kondicioni trener Vukčević, koji je juče - kao nekadašnji štoper - pomagao u radu sa defanzivnom linijom.

Svježi dobitnik A licence Centra za edukaciju trenera FSCG je svjestan da su prvotimci umorni, ali takođe zna da plavi momci imaju dobar oporavak.

“Trudimo se da igračima oporavak bude što bolji, a sigurno je dobar jer imamo odlične uslove u hotelu što se tiče hrane, a naš klub igračima nudi kompresivne gaće, aparat “game ready“, suplementaciju koja je neophodna. Moram da istaknem odličnu saradnju stručnog štaba, a posebno kolegu Grbovića koji mi umnogome pomaže kako bi sam rad bio što više efikasniji“, poručio je Vukčević.

Plavi tim će sjutra ujutru odraditi još jedan trening, a u 15.30 časova po turskom vremenu (13.30 po našem) će odigrati prijateljski meč sa ukrajinskim Olimpik Donjeckom, sedmoplasiranim timom tamošnje Premijer lige.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR