10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milinković: Čestitke igračima, odigrali smo sjajno

FK Budućnost

Comments 0

Milinković: Čestitke igračima, odigrali smo sjajno

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ni izgubljeno prvo poluvrijeme, ni promašen jedanaesterac u 35. minutu, ni sitne greške, ni nešto lošija igra... Ništa nije moglo da zaustavi Budućnost da dođe do novog trijumfa u okviru 23. kola Telekom 1. CFL.

“Plavi“ su nakon preokreta savladali Petrovac pod Malim brdom (4:1) zahvaljujući perfektnom drugom poluvremenu u kome su golove postigli Igor Ivanović sa bijele tačke, Dejan Zarubica (dva) i mladi Viktor Đukanović.

“Čestitke igračima na zasluženoj pobjedi, drugo poluvrijeme je bilo odlično, mogli smo da damo još koji gol pored postignuta četiri. Odigrali smo sjajno, tako da nas te neke male greške koje smo pravili u prvom dijelu nisu koštale. Jednostavno, vidjela se razlika u kvalitetu“, poručio je trener Mladen Milinković, koji je utakmicu sa “nebeskoplavima“ na terenu završio sa pet bonus igrača - tri su ušla u finišu drugog dijela, a Bogdan Milić i Aleksa Ćetković su odigrali cijeli meč.

“Svi momci koji su dobili priliku su opravdali očekivanja, Aleksa je konstantno bio dobar, dok je Đukanović ponovo ušao i sa klupe postigao gol. Tako se sazrijeva. Nadam se da ćemo što prije matematički osvojiti titulu i sigurno će talentovani klinci dobiti još više prostora za igru“, rekao je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR