9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milinković: Čeka nas neki drugi Rudar, ali imamo jasan cilj

FK Budućnost

Comments 0

Milinković: Čeka nas neki drugi Rudar, ali imamo jasan cilj

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Forma i stanje na tabeli jasno ukazuju na to da se u Pljevljima sjutra (srijeda, 10. mart) igra derbi 24. kola Telekom 1. CFL - Budućnost gostuje Rudaru pod Golubinjom, a utakmica počinje u 13.00 časova.

“Plavi“ su u seriji od 20 utakmica bez poraza u prvenstvu (22 računajući Kup) ostvarivši 18 pobjeda i dva remija, dok su “rudari“ vezali sedam uzastopnih trijumfa.

“Rudar je vratio samopouzdanje, nalazi se na korak od Evrope ima velike ambicije, tako da je teško gostovanje pred nama, vjerovatno na teškom terenu. Međutim, to ništa ne mijenja, mi u utakmicu ulazimo sa najvećim ambicijama - želimo da upišemo novu pobjedu kako bismo bili bliži cilju“, poručio je trener Mladen Milinković, koji je dodao.

“Kada bismo gledali tu neku statistiku u posljednjih sedam utakmica mogli bismo reći da je Rudar favorit pošto igra na svom terenu i nalazi se u izvanrednoj formi. Ali, imamo svoje planove i pokušaćemo da ih ostvarimo“.

Budućnost je ove sezone odigrala tri meča sa Pljevljacima (dva u prvenstvu i jedan u Kupu) i sva tri puta slavili, a “plavi“ su pod Golubinjom bili gosti na 26 puta i skor je sljedeći: osam pobjeda, osam remija i 10 poraza.

“Na tri meča u prvom dijelu nije to bio sadašnji Rudar, već Rudar koji je opterećen finansijskim problemima i koji je bio blizu istupanja iz lige. Sada se klub stabilizovao, za crnogorski fudbal je dobro što se Rudar vratio, ali mi uvijek gledamo sebe. Svaku ekipu shvatamo ozbiljno, a posebno moramo Rudar koji pravi odlične rezultate i koji može svakoga da pobijedi“, poručio je Milinković.

Plavi će danas nakon treninga otputovati za Pljevlja, a naš strateg sjutra neće moći da računa na Miloša Raičkovića, Luku Mirkovića i Draška Božovića zbog povreda (odavno je povrijeđen Nemanja Sekulić), dok je nastup Petra Grbića pod velikim znakom pitanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR