24 °

max 24 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

24° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavličić: Ostvaren dječački san

FK Budućnost

Comments 0

Pavličić: Ostvaren dječački san

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Aktuelna generacija je uspjela da uradi što mnoge prethodne nisu promovisavši Budućnost u najtrofejniji klub u Crnoj Gori, a jedan iskreni dječački san je ostvaren u subotu protiv Podgorice pod Goricom.

Đorđije Pavličić, 24-godišnji čuvar mreže koji je ponikao u plavom dresu i koji je sa plave tribine bodrio sve prethodne generacije je upisao prvenstveni debi nakon dva nastupa u Kupu.

“Prije svega, želim da čestitam saigračima na odbranjenoj tituli i dominantnoj sezoni sa mnogo oborenih rekorda, a iskreno se nadam da ćemo uspjeti da trijumfujemo u Kupu kako bismo osvojili duplu krunu”, poručio je golman koji se februara prošle godine vratio u najvoljeniji tim…

“Dostigao sam vrhunac svojih fudbalskih želja iz djetinjstva i na to sam ponosan. Kao dijete Podgorice i navijač Budućnosti sanjao sam da istrčim na stadion pod Goricom u dresu Budućnosti”.

On je tek na početku, a učitelji od kojih uči su najbolji mogući - reprezentativac Miloš Dragojević i trener golmana u A selekciji Božidar Vuksanović. Napredak je vidljiv na svakom treningu, a protiv Podgorice je odavao sigurnost, dok je oba gola primio sa bijele tačke.

“Krivo mi je što nisam odbranio makar jedan od dva penala, jer sam bio blizu prvog. Međutim, nemam za čim da žalim, jer su moji najveći kritičari bili zadovoljni nastupom”, rekao je Pavličić, otkrivši ko su kritičari…

“Mislim na trenera Vuksanovića i kolegu Dragojevića, “ne praštaju” mi ni jednu grešku na treninzima, dižu me na veći nivo i naučili su me da budem profesionalac i kako da svakom treningu pristupim 100 odsto”.

Najbolji golman Druge lige Crne Gore u sezoni 2018/19. nije imao tremu uprkos tome što na zvaničnoj utakmici nije startovao više od godinu dana…

“Upravo zbog te podrške trenera Vuksanovića i Miloša. Zahvalan sam im na tome i želim da čestitam Dragojeviću petu titulu u plavo - bijelom dresu. Pored toga, imao sam podršku apsolutno svih iz kluba, a njihova vjera mi je dodatno olakšala ulazak u meč. Nadam se da sam opravdao očekivanja”.

Ipak…

“Posebnu zahvalnost dugujem kapitenu Petru Grbiću, bio je uz mene od samog mog dolaska u klub, prihvatio me kao brata i savjetuje me u svakoj mogućoj situaciji”.

Dječački san je ispunjen, ali…

“Moji fudbalski snovi će tek biti upotpunjeni kada izađem na teren ispod punog sjevera i kada osjetim kako je braniti ispod braće i drugova koji te pjesmom vode do novih uspjeha. Nadam se da će to da bude mnogo brže nego što mislim, a do tada na nama je da zaključimo ovu sezonu istorijskim uspjehom”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR