10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I kadeti Budućnosti na vrhu tabele: Dominacija za prvo mjesto

FK Budućnost

Comments 0

I kadeti Budućnosti na vrhu tabele: Dominacija za prvo mjesto

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prvi tim Budućnosti je u rekordnom roku - sedam kola prije kraja - osvojio titulu, omladinska selekcija “plavih“ nakon 10 odigranih kola (četiri utakmice prije kraja sezone) ima 23 boda (četiri više od najbližih pratilaca) i čuva lidersko mjesto, a kadeti su poslije 13. runde Kadetske lige Crne Gore dospjeli na čelo tabele...

Plavi talenti su u derbiju za prvo mjesto savladali drugoplasirano Berane sa čak 5:0 na Starom aerodromu, karakterno su odreagovali na poraz od 6:1 u Beranama od istog protivnika, pa pet kola prije kraja imaju dva boda više od Beranaca.

Učenici Željka Ćetkovića su se od starta nametnuli kao glavni, odigrali su sjajnu utakmicu, lopta je non - stop kružila i svi prisutni su uživali u ljepoti fudbalske igre, a naročito zbog činjenica što među kadetima ima i igrača 2006. godište i mlađih. To je suština rada naše omladinske škole...

Denis Ljuljanović je egzekucijom u 57. minutu načeo mrežu Berana nakon što je na drugoj stativi odlično ispratio prekid, na 2:0 je povisio Stefan Đukanović evrogolom sa nekih tridesetak metara u 66. minutu, a Kastriot Ljuljđuraj je dva minuta kasnije pogodio direktno iz kornera, da bi "tačku na i" sa dva pogotka stavio Balša Barović.

Momak koji je po godištu kadet, a igra i za omladince, je u 81. minutu poentirao nakon duplog pasa sa Ljuljđurajem, dok je četiri minuta kasnije pogodio iz voleja.

“Momci su bukvalno odradili sve što smo se dogovorili u svlačionici, a posebno smo dobro izgledali u drugom poluvremenu“, rekao je trener Ćetković nakon slavlja u svlačionici na kampu na Starom aerodromu...

“Imali smo dodatni motiv zbog poraza od Berana, a sa druge strane to je bilo i neko opterećenje. Međutim, klinci su bili pravi, dokazali su da posjeduju nevjerovatan karakter, odreagovali su na šampionski način. Sam rezultat govori o stavu i odnosu prema igru, a ubijeđen sam da je budućnost Budućnosti svijetla što se tiče svih mlađih kategorija“, jasan je trener kadetske selekcije.

Plavi tim je utakmicu počeo u sastavu Kustudija, Pejović, Živković, Vuković, Kukuličić, Đukanović, Ljuljđuraj, Karamanaga, Barović, Medojević, Ljuljanović, a priliku u nastavku su dobili Račić, Perović, Miranović, Krivokapić i Duraković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR