16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Da obogatimo bogatu istoriju Budućnosti

FK Budućnost

Comments 0

Da obogatimo bogatu istoriju Budućnosti

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kada je najteže - šampionski gen! Budućnost je u revanš utakmici polufinala Kupa Crne Gore savladala Zetu 3:0, nadoknadila negativan rezultat iz prvog meča sa “Trešnjice“ (2:1) i plasirala se u šesto finale masovnijeg takmičenja u nezavisnoj Crnoj Gori.

“Čestitam mojim igračima na sjajnoj igri protiv odlične ekipe kao što je Zeta. Pokazali smo pravo lice, pobjedom i plasmanom u finale smo dokazali zašto smo najuspješnija ekipa u posljednje dvije godine u Crnoj Gori“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković, koji je bio ljut na igrače nakon prvenstvenog poraza od Petrovca, jer je ta utakmica bila uvertira za Zetu.

“Stvarno mi je drago zbog momaka, jer su bili na meti kritika, a prvi sam ih ja kritikovao. Međutim, kad god se opustimo ne ličimo na sebe. Motiva nam nije falilo, borili smo se, imali želju...“.

Petar Grbić i drugovi imaju šansu da ispišu još jednu lijepu stranicu nakon dominantne dvije godine u domaćem šampionatu - pobjedom u finalu nad Dečićem bi osvojili duplu krunu, prvu u istoriji.

“Bez potcjenjivanja, Zeta je za nas najteži protivnik, pokazalo se to u dvije utakmice Kupa, a uostalom dobili su nas dva puta u kratkom razmaku. Finale će sigurno da bude neizvjesno, jer se igra jedna utakmica, a uvijek može ekipi da naiđe loš dan. Na dvije utakmice teško ko može da se nosi sa nama, ali u jednom meču je sve moguće“, jasan je 52-godišnji Lozničanin.

“Plavi“ će do kraja sezone odigrati pet utakmica – četiri u prvenstvu i to finale Kupa. Plan je već napravljen...

“Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu nastavljati da pokazujemo pravo lice, ali sada ćemo ponovo da aktiviramo neke mlađe igrače, možda čak i neke koji nisu dobijali šansu u dosadašnjem dijelu sezone“, govori Milinković.

Protiv Zete tri mlada igrača su bila u startnih 11 (Ražnatović, Đukanović, Mijović), a tokom sezone šansu su dobijali Ćetković, Dakić, Mrvaljević, Milić...

“Ako budu strpljivi, čeka ih lijepa budućnost. Iskreno, vjerujem da ćemo svi zajedno osvajanjem duple krune da ispišemo istoriju u velikoj istoriji Budućnosti“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR