19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost raskinula saradnju sa Grbićem i Božovićem!

FK Budućnost

Comments 1

Budućnost raskinula saradnju sa Grbićem i Božovićem!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost se sporazumno i prijateljski rastala sa dosadašnjim kapitenom i zamjenikom kapitena - Petrom Grbićem i Draškom Božovićem.

„Plavi“ su zajedno sa njima ispisali istorijske rezultate, osvojili dvije dominantne uzastopne titule, prvu duplu krunu u istoriji kluba, ali je došlo vrijeme za rastanak.

Grbić se u klub po treći put vratio prije dvije godine...

„Poslije najvećih rezultata u istoriji kluba, titula, najveće bodovne razlike, ponosan sam što sam bio kapiten, kao i na svaki dan proveden u klubu i na druženju sa svim ljudima u klubu. Jednostavno, teško je jer niko nije očekivao da sve ovako da se završi, ali to je fudbal. Idem uzdignute glave, ponosan na sve što sam napravio kako sa prvim timom igrački, tako i ljudski“.

Grbić će naravno nastaviti da podržava Budućnost, sa kojom je tokom prethodne dvije sezone osvojio dvije titule i Kup.

„Šta želim Budućnosti suvišno je pričati, želim da se što prije vrati na pobjednički kolosjek, da dokaže zašto je najveći klub u Crnoj Gori i da proba da ponovi uspjeh od prošle godine. Biće teško, ali momci treba da vjeruju. Na kraju, zahvalio bih se bivšem šefu Mladenu Milinkoviću i pomoćnicima Andriji Delibašiću, Nikoli Vukčeviću i Božidaru Vuksanoviću, ekonomu Zoranu Gajeviću i fizioterapeutima Zoranu Jovoviću i Damiru Zejniloviću, kao i cjelokupnoj radnoj zajednici“.

Božović je prije tri godine po treći put navukao plavi dres, a osvojio je četiri trofeja - dvije titule i dva Kupa...

„Mislim da sam dao veliki doprinos u prethodne tri sezone u osvajanju trofeja, a posebno sam ponosan na posljednju godinu kada smo ostvarili istorijski uspjeh osvojivši duplu krunu. Možda jedina mrlja ostaje nastup u Evropi, ali jednostavno naišao je takav period kada je cijela ekipa bila van forme i nismo napravili rezultat koji se očekivao“, poručio je Božović, koji je dodao.

„Budućnosti želim da nastavi da raste kao klub, to je klub za koji navijam od malih nogu i naravno da ću se radovati novim uspjesima kluba. Želim da se zahvalim čitavoj radnoj zajednici, kao i stručnom štabu sa kojim smo proveli dvije lijepe godine Mladenu Milinkoviću, Andriji Delibašiću, Nikoli Vukčeviću, Božidaru Vuksanoviću, Zoranu Gajeviću, Zoranu Jovoviću i Damiru Zejnilović. Odlazim tužan, ali i srećan jer klub ostavljam kao najtrofejniji klub u državi“.

Grbić i Božović su se na kraju zahvalili navijačima na bezrezevnoj podršci koju su imali u proteklom periodu i nadaju se da rezultati u Evropi nisu poništili sve uspjehe koje su ostvarili tokom prethodne tri sezone.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Ne znam razlog.Ali previše ste plaćeni bili koliko čujem ne znam dali je tačno ali na mjesečnom nivou je bilo puno.Vama svaku sreću želim ali gospodin Mijač nadam se da zna šta radi,a poraz od Iskre sve govori.Loše,vama momci puno sreće ali previše ste zaradjivali koliko ste igrali solidno.