11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plavi odigrali trening utakmicu sa omladincima

FK Budućnost

Comments 0

Plavi odigrali trening utakmicu sa omladincima

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kombinovani sastav prvog tima FK Budućnost sačinjen od seniora sa manjom minutažom i omladinaca je na trening kampu FK Budućnost odigrao trening utakmicu protiv omladinaca tog kluba.

Meč je igran dva puta po 30 minuta, a na kraju je ispisan neriješen rezultat - 3:3.

Prvi tim je sva tri puta vodio golovima Nikole Vukovića i Šalete Kordića koji je postigao dva gola, dok su se naši klinci „vraćali“ preko Stefana Vulanovića i Balše Barovića, koji je takođe potpisao dva pogotka - jedan iz penala.

„Imamo pet utakmica do sljedeće reprezentativne pauze i želio sam da vidim kompletnu sliku na koga mogu da računam od prvotimaca, ali i od omladinaca koje smo uvrstili u tim na preporuku trenera iz omladinske škole“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Aleksandar Nedović, koji je dodao.

„Bilo je dobrih, ali i mnogo loših stvari, ali jednostavno igrači sami sebi stvaraju određeni status i kroz treninge, a pogotovo kroz pripremne utakmice. Imamo jasnu sliku, a svaki dan možemo da vidimo nešto novo - šta može i ne može, šta je profesionalno, a šta nije. Sigurno da nam je utakmica poslužila kako ne bismo pogriješili kada je najbitnije“.

Nedović je koristio sljedećih 13 igrača: Pavličić, Dakić, Vlahović, Ćuković, Muzurović, Đuričković, Juković, Vuković, Sekulić, Mrvaljević, Kordić, Babović i Raspopović.
Sa druge strane Nemanja Kljajević je imao na raspolaganju 18 fudbalera i svi su dobili šansu, tako da su igrali - neko manje, a neko više - Babović, Vuković, Živković, Pejović, Marstjepović, Ljuljđuraj, Đukanović, Vulanović, Barović, Čelebić, Bralić, Nenezić, Kustudija, Đukić, Maraš, Vukčević, Tomašević i Karamanaga.

„Zadovoljan sam disciplinom u igri, taktičkom zrelošću dječaka i otporu koji su pružili prvom timu. Takođe, tempo i trčanje su bili na mnogo većem nivou što je bolje u odnosu na sve utakmice Omladinske lige i to je ono što ih čeka u seniorskom fudbalu“, poručio je trener omladinaca Nemanja Kljajević.
„Veliku zahvalnost za odigravanje utakmice dugujemo šefu Aleksandru Nedoviću i pomoćnicima Raduloviću i Vukčeviću i nadam se da će ovo postati jedna lijepa praksa u našem klubu“.

Prvi tim naredni meč igra u nedjelju protiv Mornara u Baru, dok omladince - koji brane titulu osvojenu prošle sezone - čeka u srijedu derbi sa Sutjeskom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR