14 °

max 15 ° / min 7 °

Subota

28.03.

15° / 7°

Subota

28.03.

18° / 6°

Ponedjeljak

30.03.

18° / 7°

Utorak

31.03.

14° / 7°

Srijeda

01.04.

8° / 3°

Četvrtak

02.04.

12° / 2°

Petak

03.04.

15° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konačno puklo, Nejmar zatražio transfer

Fudbal

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Konačno puklo, Nejmar zatražio transfer

Izgleda da više nema dileme. Nejmar traži da ode iz Pariza, prema informacijama španskim medija rekao je da nema nikakav motiv da igra za PSŽ, da je pogriješio što je otišao iz Barselone.

Šta to znači?

On ne može da napusti klub, ali navodno Tuhel smatra i u tome očekuje podršku Leonarda koji se vraća da nemotivisani Nejmar nije potreban timu.

Vlasnici iz Katara su probali oprobanim metodama, povećanjem enormne plate, ali Brazilca ne zanima novac, on je spreman da smanji svoju platu i to drastično, kako bi se vratio u Barselonu gdje ga čekaju Mesi i Suarez.

Pa šta stoji na putu transferu?

Prije svega, novac koji će PSŽ tražiti. Naime, iako svi znaju da je Nejmaru pala cijena, Parižani žele da vrate uloženo i zarade. Oni prihvataju Nejmara kao dio sporazuma, ali tražiće i veliki novac od Barselone, suma bi mogla da bude oko 200 miliona eura.

Razumljiva je i namjera, da kupe Grizmana i De Lihta, ostave prostor za dovođenje De Hee iz Junajteda, ali i pojačaju vezni red.

Ovo bi bio logičan sljed poteza, čini se da bi izašli jači iz čitavog posla, ali pitanje je da li je Barsa spremna da žrtvuje sve ljetnje poslove, kako bi vratila Nejmara u klub.

Jasno je i da problemi koje Nejmar ima u privatnom životu svakako smetaju Parižanima, ali sa druge strane, Barselona ne brine mnogo oko toga, jer se Brazilac ponašao mnogo zrelije i odgovornije dok je igrao za Katalonce.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR