14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Supertalentovani napadač dobija ponudu koju ne može da odbije

Fudbal

Comments 0

Supertalentovani napadač dobija ponudu koju ne može da odbije

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Erling Haland je izrastao u najtraženijeg tinejdžera na svijetu. Traže ga največi evropski klubovi nakon samo par mjeseci u prvom timu Salcburga.

Ipak, to nije ništa čudno, kako je Haland sa sedam golova najbolji strijelac Lige šampiona u ovom trenutku, a podsjetimo da je ove sezone i debitovao u elitnom takmičenju.

U dresu austrijskog šampiona je postigao i četiri gola u kupu, kao i 12 u tamošnjoj Bundesligi, pa je ukupno na 17 nastupa ove sezone upisao 23 gola i šest asistencija! Kada se sve sabere i oduzme, ovaj 19-godišnji fudbaler postiže gol na svakih 50 minuta u dresu Salcburga ove sezone.

Impresivna statistika, sin bivšeg norveškog reprezentativca Alfa Inge Halanda djeluje zaista impresivno, pa i ne čudi da ga traže najveći klubovi "Starog kontinenta".

U Salcburgu su svjesni njegovog potencijala, pa traže veliki novac za njegove usluge, ali bi sada u redovima austrijskog kluba mogli da dobiju ponudu koju ne mogu da odbiju.

Naime, RB Lajpcig je zainteresovan za Norveškog vunderkinda.

Naravno, ova dva kluba povezuje Red Bul, koji je jasno stavio do znanja da je njemački klub njihov najveći projekat u svijetu fudbala, pa su tako nebrojeno puta upravo iz Salcburga selili igrače u Lajpcig.

Minulog ljeta je Red Bulov njemački klub pojačao Hanes Volf, sezonu prije toga iz Salcburga je u Lajpcig stigao Amadu Haidara, a prije toga su u njemačku franšizu iz austrijske prelazili i Nabi Keita, Dajo Upamekano, Bernardo, Ilsanker, Gulaši, ali i mnogi drugi.

Lajpcig je sada zainteresovan za Halanda, pa se na osnovu istorije ova dva kluba stiče utisak da se Salcburg neće mnogo pitati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR