16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novinari nervirali Valverdea pred duel sa Sosijedadom

Fudbal

Comments 0

Novinari nervirali Valverdea pred duel sa Sosijedadom

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ekipa Barselone sjutra igra protiv Real Sosijedada (16.00) u meču 17. kola španske Primere, ali novinare je taj događaj najmanje interesovao. Na konferenciji za medije rešetali su vidno nervoznog Ernestea Valverdea o mnogim drugim temama. Umjesto da španski stručnjak "odradi" posao za nekoliko minuta, druženje se odužilo, pa je morao da odgovara na pitanja o predstojećem duelu sa Real Madridom, ali i januarskom prijelaznom roku.

Iako je bio informacija da bi El Klasiko mogao da bude odložen zbog protesta, do novog odlaganja neće doći i duel će definitivno biti odigran u srijedu 18. decembra (20.00).

"Ne mislimo o toj utakmici. U glavi nam je samo Real Sosijedad. Tri boda sjutra će nam značiti isto kao i protiv Reala. Ne želim da skrećem sa teme", istakao je Valverde.

Pojavila se informacija da će trener Barselone da odmara ključne igrače kako bi spremni dočekali derbi sa Realom.

"Nasuprot mišljenju većine ljudi, igrači su više skoncentrisani na duel sa Sosijedadom, nego na El Klasiko. Mislićemo o Realu tek kada dođe vrijeme za to", bio je uporan Valverde u namjeri da konferenciju usmjeri u željeni tok.

Ali, džaba. Novinare Sosijedad ne zanima toliko, pa su trenera Barselone pitali o izjavi fudbalera Čelsija Pedra kako je "povratak u Barsu uvijek opcija".

"On je važan igrač u istoriji kluba. On je jedan od fudbalera koji su osvojili najviše titula. Trenutno je član drugog kluba, ali vidjećemo šta će se dogoditi u budućnosti. Moram da naglasim da ga ljudi ovdje obožavaju", ostao je misteriozan Valverde.

U medijima su se pojavile spekulacije o privatnom životu Artura zbog čega on, navodno, nije 100 odsto spreman za izazove u profesionalnom fudbalu.

"Artur vuče sitnu povredu još od reprezentativne pauze, poslije utakmice sa Atletikom stanje se pogoršalo i morao je da prestane sa treninzima. Ima problema sa kukom i vidjećemo da li će biti spreman za naredne utakmice", zaključio je Valverde.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR