11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Solskjer se sprema za rat sa Liverpulom i Sitijem

Fudbal

Comments 0

Solskjer se sprema za rat sa Liverpulom i Sitijem

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mančester junajted je obavio prvu kupovinu na ljetnjoj pijaci, stigao je na "Old Traford" vezista holandske reprezentacije, sjajni Doni van de Bek iz Ajaksa, plaćen je 40 miliona eura.

Sjajan posao "Đavola", ali izgleda da je to samo početak.

Naime, kako prenosi sve veći broj medija iz Španije, ali i sa Ostrva, Mančester junajteda pregovara sa madridskim Realom oko kupovine Serhija Regiljona.

Španac je oduševio u dresu Sevilje, za koju je minulu sezonu igrao kao pozajmljen igrača Reala, ali ipak nije kupio Zidana, koji vjeruju Mendiju i Marselu.

Sevilja bi da ga vrati na novu pozajmicu, ali je sada Junajteda favorit za njegov potpis, jer je spreman da ga otkupi i ponudi mu višegodišnju saradnju.

U Realu se nadaju da bi mogli da zarade 25-30 miliona eura na ime transfera, ali i da bi mogli da ubace povratnu klauzulu, sa čim će se teško složiti na "Old Trafordu".

Dakle, Junajted se sprema da zarati sa Liverpulom oko Alkantare, ali izgleda da to nije jedini "rat" koji je spreman da započne na transfer pijaci.

Naime, kako prenose pojedini italijanski mediji, agent štopera Napolija Kalidua Kulibalija je saopštio čelnicima kluba sa "San Paola" da i "Đavoli" žele sjajnog Senegalca.

Siti je odavno favorit za njegov potpis, ali De Laurentis tvrdi pazar, traži 80 miliona eura, što niko nije spreman da ponudi.

Opšti utisak je da je Junajted tek počeo, od Sanča su odustali, izvjesno je da će pokušati da ojačaju i napad, pisalo se o Daglasu Košti iz Juventusa, ali nikakva ponuda još nije poslata u Torino.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR