Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nekadašnjoj zvijezdi Reala i Sitija prijeti robija

Fudbal

Comments 0

Nekadašnjoj zvijezdi Reala i Sitija prijeti robija

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bivši reprezentativac Brazila Robinjo mogao je da ima fantastičnu karijeru. Igrao je u velikanima kao što su Santos, Real Madrid i Mančester siti, ali umjesto da iskoristi svoj talenat i velikim slovima upiše se u istoriju fudbala, luda glava odvela ga je stranputicom. I, uskoro bi mogao da završi na podužoj robiji...

Apelacioni sud u Milanu potvrdio je devetogodišnju zatvorsku kaznu za 37-godišnjeg Robinja i njegovog prijatelja Rikarda Falka zbog učestvovanja u grupnom silovanje đevojke koja je te večeri u poznatom milanskom noćnom klubu slavila 23. rođendan.

Brazilac i njegov prijatelj osuđeni su 2017. godine, a kazna je sada potvrđena na višem stepenu. Ostala im je, međutim, još jedna nada pošto imaju 45 dana da ulože novu žalbu, a konačnu odluku u tom slučaju dao bi Vrhovni kasacioni sud u Italiji. Robinjo se, konkretno, optužuje za omalovažavanje i brutalno ponižavanje žrtve.

Robinjo je u oktobru prošle godine ponovo potpisao za Santos, s tim da klub ima pravo da prekine ugovor zbog aktuelne situacije. Tokom karijere dvaput je bio prvak Brazila, isto toliko puta Španije, a po jednom je osvojio Seriju A, kinesko i tursko prvenstvo. Sa reprezentacijom Brazila je bio šampion Južne Amerike 2007.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR