20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

20° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sokoli večeras sa Letonijom: Cilj je pobjeda!

Fudbal

Comments 0

Sokoli večeras sa Letonijom: Cilj je pobjeda!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Pred svojim navijačima, fudbaleri Crne Gore dočekaće Letoniju, rivala kojeg su na startu ovog ciklusa savladali sa 2:1. I sada je cilj pobjeda, koja bi ,,sokole“ zadržala u vrhu tabele.

- Sjutrašnja tri boda su ključ da nastavimo da se borimo za baraž. Do kraja kvalifikacija će biti iznenađanja, a nama je fokus na sjutrašnjoj utakmici. Želimo da do kraja budemo u igri za baraž. To nam je cilj, kazao je selektor Miodrag Radulović na današnjoj konferenciji za novinare.

Iza ,,sokola“ su dva veoma teška gostovanja, Turskoj i Holandiji. Bod u Istanbulu i poraz u Ajdhovenu uvod su u duel sa Letonijom.

- Imali smo cilj i plan za septembar, koji je najteži dio ciklusa. Plan nam je bio da odigramo dostojno protiv dva favorita za osvajanje prvog mjesta u grupi i da pokušamo da uzmemo bod. Zahvaljujući igračima, požrtvovanju, agilnosti, disciplini, to smo uspjeli da uradimo u Turskoj. U Holandiji je bila jedna dobra predstava, međutim, svjesno smo tu odmarali neke igrače bazirajući se na sjutrašnji meč, objasnio je Radulović.

Današnja utakmica biće treća za našu selekciju u posljednjih sedam dana. Ipak, Radulović se nada da će igrači biti svježi.

- Pokušali smo da sačuvamo svježinu, zbog toga smo i pravili neke rane izmjene protiv Holandije. Sada imamo šest novih igrača i vjerujem da ćemo biti svježi. ", zaključio je Radulović.

Selektor je najavio ofanzivniju igru od one viđene u mečevima sa Turskom i Holandijom.

- Igraćemo napadački. Ovo su utakmice koje rješava individualna klasa i zato nam mnogo znači povratak Jovetića. Očekujem da svi budemo na nivou. Igraćemo sa dva napadača, to je sigurno. Dakle, igraćemo napadački, ali i sa čvrstom sredinom terena. Od prvog do 90. minuta moramo biti koncentrisani, kazao je selektor ,,sokola“, koji cijeni narednog rivala.

- Protivnik je fizički jak. Igraju čvrsto u odbrani, sa brzim igračima u napadu. Posebno su opasni iz prekida, rekao je Radulović.

Meč na Gradskom stadionu počeće u 20:45 časova. Sudiće ga tim iz Njemačke, koji predvodi Hams Ozmers. Asistiraće mu Mark Borš i Robert Kemptner, dok će u ulozi četvrtog sudije biti Robert Šreder. Glavni sudija u VAR sobi biće Feliks Cvajer, uz asistenciju Roberta Vesela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR