14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ako me Barselona pozove – otići ću

Fudbal

Comments 0

Ako me Barselona pozove – otići ću

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Otkako su Jirgen Klop i Pep Gvardila stigli na Ostrvo, velika većina trofeja završila je u vitrinama Liverpula ili Mančester sitija. Stvoren je rivalitet između dvojice trenera, ali i navika da oni budu ti koji odlučuju o raspodjeli pehara i formiranju poretka. Ove sezone to nije slučaj, umiješao se treći klub – Arsenal.

Iako je sa Mančester Sitijem u novembru prošle godine potpisao novi ugovor, kojim je vezan za Građane do 2025. godine, ne odbacuje Pep Gvardiola mogućnost da se vrati u Kataloniju. I niko ga nije isprovocirao, sam je potegao temu. A, sve je počelo od – Mikela Artete.

Završio je Mikel Arteta karijeru u Arsenalu, ali je počeo da se bavi trenerskim poslom na Etihadu. Pozvao ga je Pep Gvardiola da mu bude pomoćnik, preko tri godine su sarađivali, sve dok mladi strateg iz San Sebastijana nije dobio poziv kluba u kome je okačio kopačke o klin. Kluba za koji je posebno vezan. I sjutra će udariti na učitelja.

“Znam da je otišao u svoj klub. To je tim o kome sanja. On je njihov navijač, tamo je bio kapiten. Voli klub. Sjećam se kada je bio ovdje i kada smo davali golove, mnogo je skakao, osim protiv jednog tima”, rekao je Pep Gvardiola na konferenciji pred meč sa Arsenalom i otkrio da je dovoljan jedan poziv da se vrati u Barselonu:

“Samo je sjedio protiv Arsenala. Rekao sam: ‘Taj momak voli Arsenal’. Tako je i sa mnom, ako sam trener ovdje ili gdje god drugde, a Barselona me pozove – otići ću u Barselonu. To je moj klub”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR