9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grbić brend ambasador Tekbol saveza Crne Gore

Fudbal

Comments 0

Grbić brend ambasador Tekbol saveza Crne Gore

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaler Budućnosti, Petar Grbić, novi je brend ambasador Tekbol saveza Crne Gore.

Tim povodom Savez poklonio je bivšem reprezentativcu Crne Gore personalizovani sto za tekbol koji je postavljen na trening kampu Budućnosti na Starom aerodromu. Tako će Grbić i saigrači moći da na drugačiji i zanimljiv način provode vrijeme i pripremaju se za treninge.

„Predivan gest, stvarno. Želio bih da se zahvalim Tekbol savezu, najprije što su mene izabrali za ambasadora i moram reći da mi je čast što ću biti ambasador Crne Gore za predstojeće evropsko takmičenje koje će se održati ovdje. Dobio sam zaista prelijep poklon, sa mojim likom i grbom mog omiljenog kluba. Ovaj sto će ostati u fudbalskom klubu Budućnost, kao poklon našem klubu, da bude od koristi i mlađim kategorijama. Mi prvotimci ćemo takođe raditi na njemu, ali najbitnije je da djeca uče i napreduju. Tekbol je odličan za razvijanje mnogo tehničkih stvari i elemenata koji su korisni u fudbalu. Presrećan sam i nadam se dugoj saradnji“ zahvalan je Petar Grbić.

„Prvenstveno želim da se zahvalim Tekbol savezu na donaciji koju ste pružili fudbalskom klubu Budućnost. Kako me je uputio Petar Grbić, vaš ambasador, svakako će ovaj sto doprinijeti, naročito našim mlađim naraštajima. Tekbol kao igra može da bude značajan u kontekstu razvoja motorike i pokreta koji su možda i osnovni, a nekada se zaborave na fudbalskom planu. S druge strane, naš klub želi da podrži sve što je povezano sa sportom i jako smo zadovoljni što smo našli još jedan način da predstavimo još jednu pozitivnu priču u svijetu sporta“ kazao je izvršni direktor FK Budućnost, Novak Novaković.

Prijateljstvo sa proslavljenim fudbalerom, omiljenim likom podgoričkih ljubitelja fudbala, od velikog je značaja za promociju tekbola kao sporta i aktivnosti Tekbol saveza Crne Gore i velika nam je čast što je upravo Grba naše zaštitno lice.

Ovaj urbani sport na taj način biće još privlačniji za nove takmičare. Osim toga, prošle sedmice sedam fudbalskih niželigaša sa područja Podgorice dobilo je na poklon od Sekretarijata za kulturu i sport glavnog grada stolove za tekbol, koji se mogu naći i na više lokacija u Podgorici ali i širom Crne Gore.

Glavni događaj za TEQMNE u 2023. je organizacija turnira Evropske tekbol turneje, koji će se održati u sportskoj dvorani hotela Voco od 28. do 31. marta, na kom će učestvovati preko 150 tekera iz cijelog svijeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR