11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bakić: Nema većeg zadovoljstva od toga kada nosim ovaj dres i ovu opremu

Fudbal

Comments 0

Bakić: Nema većeg zadovoljstva od toga kada nosim ovaj dres i ovu opremu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nema većeg zadovoljstva od igranja u dresu i opremi fudbnalske reprezentacije Crne Gore, kazao je vezista grčkog OFI-ja Marko Bakić.

Bakić, koji je poslije dvije godine ponovo u nacionalnom timu, kazao je da je povratak u reprezentaciju za njega izuzetna čast.

Našu selekciju očekuju prvi mečevi u kvalifikacijama za EURO 2024. – prvi rival je Bugarska, u Razgradu za tri dana, a onda će uslijediti okršaj sa Srbijom pod Goricom.

“To je za mene izuzetna čast. Od 14-15 godina sam u našim selekcijama, to je za mene bio životni cilj, i nema većeg zadovoljstva od toga kada nosim ovaj dres i ovu opremu”, kazao je Bakić.

Opšti je utisak da 29-godišnji Budvanin u dresu “hrabrih sokola” nije pokazao puni potencijal…

“Baš sam o tome pričao sa mojim bratom (Ognjen Bakić je mladi reprezentativac Crne Gore) o tome da li je moguće da su me baš ta ogromna želja i euforija limitirali. Sada sam već u ozbiljnijim godinama, bio bi red da iskontrolišem emocije. Možda riječima ne znam da ih iskažem, ali su one prema reprezentaciji velike. Iskreno, nisam pokazao ništa posebno u dresu Crne Gore, vjerujem da je došlo vrijeme da se to promijeni”, rekao je Bakić.

O predstojećim rivalima?

“O Srbiji se priča sa strane, među nama ne. Moramo korak po korak, Bugarska je cilj, sva koncentracija je na toj utakmici”, ističe Bakić.

Pored Crne Gore, Bugarske i Srbije, plasman na šampionat Starog kontineta iz ove grupe tražiće još Mađarska i Litvanija.

“Možda će se već nakon dva prva kola malo iskristalisati stanje, ali jasno je da niko nije ekstra-favorit, niko nije klasični autsajder. Sve je moguće, ali idemo samo meč po meč, ništa više”, zaključio je Bakić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR