10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vidjećete šta je prethodilo prvom golu

Fudbal

Comments 2

Vidjećete šta je prethodilo prvom golu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crna Gora je odlično odigrala, imala nekoliko odličnih šansi, trebala da vodi već do poluvremena, ali je izgubila od Srbije 2:0.

-Velika i dobra utakmica. Moram da pohvalim igrače i pored poraza. Iskreno teško padne kad vidite rezultat poslije onakve naše igre. Odigrali smo taktički besprekornih 45 minuta. Ali, potvrdilo se pravilo da - kada ne iskoristite šanse, slijedi kazna. U tom periodu imali smo prvu prinudnu izmjenu, a zatim u nastvavku još jednu i onda nas je to nekako poremetilo. – kazao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Oba gola za Srbiju dao je rezervista Dušan Vlahović u 78. i petom minutu sudijske nadoknade, mada je opšti utisak da je prvom pogotku prethodio faul Strahinje Pavlovića nad Markom Vešović. Pregledao se VAR, ali su arbitri izgleda procijenili da nije bilo dovoljno kontakta, iako je bilo očito da štoper Srbije vukao za dres beka Crne Gore. Mada je na snimku pokazivano samo da li je asistent Filip Mladenović bio u ofsajdu.

-Prvi gol je iz čiste slučajnosti, da ne kažem nešto drugo, a vidjećete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. Kažnjeni surovo, ali smo napravili pritisak, na kraju primili još jedan gol. Ali, protiv favorita iz grupe pokazali smo igru koja pokazuje da možemo da se nadamo nečemu velikom – prokomentarisao je Radulović.

Ali, i nakon poraza uvjeren je da njegov tim ima budućnost.

-Kada smo izašli svi u napad i pokušali da izjednačimo, primilo smo gol iz kontre u posljednjim sekundama. Protiv najvećeg favorita u grupi smo odigrali ovako, to je ono što hrabri. Čestitam momcima na izvanrednoj igri i taktičkoj discipline protiv ekipe koja je prije tri mjeseca igrala Svjetsko prvenstvo. Rezultat je 0:2, ali ova ekipa je pokazala da ima veliku perspektivu i da imamo čemu da se nadamo u ovim kvalifikacijama. Ima još dosta, trebao nam je dobar rezultat pred jun, a igra daje nadu za ono što slijedi – jasan je bio Radulović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mora li

Mora li igrat očajni Savićević. Katastrofa.

Petar

Sto je bolo bilo je. Nemojmo kao srbi stalno sto se zale na nepravde. Nismo pobjedilo ovaj put,bili su lijepi i pristojni nasi, drzali nivo i eto dobili smo dva gola od njihovog najboljeg igraca koji je i jedan od najboljih ovog trena na planeti sto znaci da nam ostali nista nisu mogli. Idemo dalje