32 °

max 34 ° / min 19 °

Subota

27.07.

34° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Fokusiran sam samo na Budućnost

Izvor: FSCG

Fudbal

Comments 0

Adžić: Fokusiran sam samo na Budućnost

Autor: Antena M

  • Viber

Momak koji ima svega 17 i po godine je već na meti evropskih klubova, žele ga Juventus i Bolonja, ali čvrsto stoji na zemlji…

“Fokusiran sam samo na Budućnost i razmišljam o tome da dođem maksimalno spreman za nastavak sezone u kojoj želimo da osvojimo duplu krunu. Gdje ću biti od ljeta – to ćemo da vidimo. Imponuje mi što se pominju takvi klubovi, povećava mi samopouzdanje, ali trudim se da ostanem čvrsto na zemlji i da mi te priče ne stvaraju pritisak”, rekao je Adžić i dodao:

“Kad nešto bude zvanično, moći ću više da pričam o tome. Za sada ništa nije gotovo”, odgovorio je Adžić.

Nagrada nije mala stvar.

“Nagrade su satisfakcija za uloženi trud u proteklih godinu. Mnogo mi znače i podstrek su da iz dana u dan budem bolji. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu i da ćemo se i naredne godine vidjeti na istom mjestu”, istakao je Adžić.

Talentovani Nikšićanin može da igra i za omladinsku i za mladu reprezentaciju, a uskoro bi trebalo da debituje i za A selekciju.

“Želim da u martu pomognem saigračima iz omladinske reprezentacije u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U grupi smo u kojoj vidimo šansu i imamo pravo da se nadamo prvom mjestu. Naravno, imam i do sada jedinu neostvarenu želju, a to je debi za A selekciju i nadam se da ću u 2024. i to ostvariti”, zaključio je Adžić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR