22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Legenda sve otkrila: Salah napušta Liverpul

Izvor: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Fudbal

Comments 0

Legenda sve otkrila: Salah napušta Liverpul

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mohamed Salah, prva zvijezda Liverpula, odlazi sa Enfilda na kraju sezone. Egipćanin se seli u Saudijsku Arabiju i uzeće astronomski novac, a da sve ovo nije samo priča otkriveno je da je ugovor već potpisan.

Salahov sunarodnik i veliki prijatelj Ahmed Hosam Mido, još jedna legenda egipatskog fudbala, otkrio je da je pao dogovor sve tri strane i da je sve stavljeno na papir.

Ime kluba iz Saudijske Arabije se drži u tajnosti, ali se pretpostavlja da je u pitanju Al Itihad. Klub iz Džede će na ljeto ostati bez prve zvijezde Karima Benzeme, a Salah bi trebalo da uzme ključeve tima o čemu se već ranije pričalo.

Uostalom, u Al Itihadu se najavljuje rekonstrukcija ekipe, pa je logično da Salah bude taj koji će biti predvodnik. Naravno, još nema zvanične potvrde, ali je gotovo izvjesno da je u pitanju taj transfer.

Liverpul je tako ostao bez Salaha poslije sedam jako uspješnih godina. Osvojio je sve što je mogao, igrao na vrhunskom nivou i imao nestvarne brojke. Dao je 205 golova na 333 utakmice, a sada ima priliku da se oprosti od Redsa sa trofejom Premijer lige.

Jedan je već tu u vidu Liga kupa, bez obzira što je propustio finale sa Čelsijem proteklog vikenda koje je riješio Virdžil van Dajk.

Na ljeto će se oprostiti od kluba u kome je pružao najbolje partije u karijeri, zajedno sa menadžerom Jirgenom Klopom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR